mako
פרסומת

צפו: מיס סאנשיין כבר לא כל כך קטנה

אביגיל ברסלין, מי שהיתה מועמדת בגיל עשר לאוסקר על תפקידה ב"מיס סאנשיין הקטנה", מככבת כעת בסרט אימה חדש ונראית שונה לגמרי מהילדה הממושקפת והמתוקה שהכרנו

קרן בר לב
mako
פורסם:
ליטל מיס סנשיין גדלה
הקישור הועתק

זוכרים את אביגיל ברסלין, הילדה המתוקה והממושקפת מהסרט "מיס סאנשיין הקטנה"? ובכן, מסתבר ששבע שנים חלפו מאז שברסלין בת העשר כבשה את ליבנו ואפילו קיבלה מועמדות לאוסקר על התפקיד המרגש ההוא.

מי שהספיקה לככב בינתיים גם בסרטים כמו "שומרת אחותי" ו"זומבילנד", הפכה כבר לנערה בלונדינית ויפיפיה בת 17, שמככבת בימים אלה בסרט אימה חדש.

הטריילר יוצא הדופן לסרט "Final Girl", בו מככבים גם ווס בנטלי ובתו של קלינט איסטווד, פרנצ'סקה, מציג פריימים מכל הסרט במהירות מסחררת, שמאפשרת להבחין מדי פעם בברסלין הבוגרת ולראות עד כמה השתנתה בשנים האחרונות. אז כמו שאומר הבמאי בהתחלה: אנג'וי.

ערוץ הרכילות המוביל בישראל גם בפייסבוק - עשו לנו לייק

 

ליטל מיס סנשיין גדלה
מתוקה וממושקפת