דיווח מחו"ל: בר וליאו נפרדו והפעם זה סופי
ה"פייג' סיקס" של הניו יורק פוסט מעדכן הבוקר כי הפרידה של השניים, עליה דיווח כבר לפני שבוע, היא סופית ומוחלטת – ויש גם מקור המקורב לשניים שמאשר את העניין. "הם עדיין חברים טובים, הם פשוט התרחקו" הוא מספר

נפלה עטרת ראשנו: מדור הרכילות "פייג' סיקס" של הניו יורק פוסט אישר סופית את הפרידה של ליאונרדו דיקפריו ובר רפאלי, עליה דיווח כבר לפני שבוע. אז עוד היינו סקפטיים – אחרי הכל, שמועות על פרידות והצעות נישואין הן עניין שבשגרה עבור הזוג הזה – אבל עכשיו אי אפשר להתעלם מהמציאות: בר וליאו כבר לא.
מקור המקורב לשניים הגיב על הפרידה ואמר לעיתון: "זאת פרידה ידידותית, הם עדיין חברים טובים ועדיין מדברים. הם פשוט התרחקו והלכו בדרכים נפרדות. אף אחד מהם לא מוכן עדיין להתמסד, לשניהם יש קריירות שמעסיקות אותם ולוקחות אותם לכיוונים נפרדים".
לדברי החבר, אין גורם שלישי שמעורב בפרידה, למרות שמועות ישנות-חדשות על פלרטוטים בין ליאו ובין בלייק לייבלי, או ניסיונות לרמוז כי הסוכן של בר, דן, שצולם איתה בברלין, הוא גבר חדש בחייה. עכשיו, אם תסלחו לנו, אנחנו הולכים לאכול מיכל גלידה מול "יומנה של ברידג'יט ג'ונס" ולמרר בבכי.