mako
פרסומת

שחקנית ספסל: משפחת בקהאם על השטיח האדום – בלי הארפר

ויקטוריה, דיוויד ושלושת הבנים ברוקלין, רומיאו וקרוז הגיעו לבכורת הסרט הדוקומנטרי "מחזור 92'" על תחילת הקריירה של בקהאם, אבל השאירו את הבת הקטנה עם הבייביסיטר. בואו בנים

קרן בר לב
mako
פורסם:
משפחת בקהאם
צילום: אימג'בנק/GettyImages
הקישור הועתק
משפחת בקהאם
משפחה מושלמת | צילום: אימג'בנק/GettyImages

הארפר סבן בקהאם רגילה לגנוב פוקוס מבני משפחתה המפורסמים ובעיקר משלושת אחיה הבוגרים, עד שכבר שכחנו עד כמה מדובר בשלישיית בנים יפי תואר.

לכן כשהארפר נעדרה אמש מהבילוי המשפחתי של הבקהאמים בלונדון, צלמי הפפראצי על השטיח האדום מיהרו להתמקד בהוריה, ויקטוריה ודיוויד, ובשלושת הבנים ברוקלין (14), רומיאו (10) וקרוז (8).

החמישה נראו נוצצים במיוחד בבכורת הסרט התיעודי "מחזור 92'", שמתעד את תחילת הקריירה הספורטיבית של בקהאם וחמישה מחבריו בקבוצת "מנצ'סטר יונייטד".

אין ספק ששלושת הבקהאמים הצעירים – שמשחקים אף הם כדורגל בקבוצות נוער – ירשו את הגנים המשובחים של הוריהם. השאלה היא רק אם הם יעדיפו ללכת בעקבותיו ולהפוך לכדורגלנים, או שמא לדוגמני תחתונים?

משפחת בקהאם
ויקטוריה. אנחנו רואים קצה של חיוך? | צילום: אימג'בנק/GettyImages

משפחת בקהאם
המין הגברי והנאה | צילום: אימג'בנק/GettyImages
פרסומת

משפחת בקהאם
למה לא הבאת את הארפר? היא הכוכבת של המשפחה | צילום: אימג'בנק/GettyImages