mako
פרסומת

החגיגה נגמרת: לינדזי לוהן הולכת לכלא

הדמעות והתחנונים לא עזרו ללוהן אמש בבית המשפט, שם נשפטה ל-90 ימי מאסר בפועל. זאת, לאחר שהפרה שוב ושוב את תנאי הערבות שלה ולא הגיעה לקורס נהיגה מונעת לנהגים שיכורים

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק
 לינדזי לוהן בבית המשפט
מתחננת. "עשיתי כל מה שיכולתי" | צילום: רויטרס, רויטרס

לינדזי לוהן תצטרך בקרוב לוותר על בגדי המעצבים הזנותיים שלה לטובת מדי הכלא: השחקנית הידועה לשמצה נשפטה אמש ל-90 ימי מאסר בפועל, אותם תתחיל לרצות החל מה-20 ליולי.

לוהן נעצרה כבר ב-2007 על נהיגה בשכרות, ושוחררה בערבות בתנאים מגבילים. בין השאר, היא נאלצה לענוד צמיד מוניטור על קרסולה, שאמור היה לבדוק את רמת האלכוהול בדמה, וכן להשתתף בשיעורי נהיגה מונעת לנהגים שיכורים. לוהן, כך מסתבר, לא ממש עמדה בתנאים הללו, והיא גם נעדרה שוב ושוב מדיונים בבית המשפט, בתירוצים חוזרים ונשנים.

 לינדזי לוהן בבית המשפט
מקבלת את הבשורה | צילום: רויטרס, רויטרס

אתמול נגמרה החגיגה – שופטת בית המשפט בבוורלי הילס, מרשה רוול, החליטה ללמד את הנערה הרעה לקח ולשלוח אותה לכמה חודשים מאחורי הסורגים. כשלינדזי שמעה את פסק הדין, היא פרצה בבכי והתחננה בפני השופטת לשנות את רוע הגזירה.

פרסומת

"אני לא חושבת שזאת בדיחה", אמרה לוהן הבוכייה. "אלה החיים והקריירה שלי, שהיא משהו שעבדתי עליו כל חיי. ניסיתי לעשות מה שיכולתי. באמת חשבתי שעשיתי מה שאני אמורה לעשות, ואני מתכוונת לכך בכל ליבי".

אך השופטת רוול לא התרשמה מהנאום של לינדזי: "לא יכולתי להיות ברורה יותר, וזה עדיין לא נעשה", היא אמרה. "זה כאילו שהיא חושבת שזאת לא רמאות, אם היא לא נתפסת". עכשיו נשאלת השאלה: האם החברה הישראלית של לוהן, אילת אנשל, תגיע לביקורי התייחדות בכלא?

 לינדזי לוהן בבית המשפט
בהלם. "אלה החיים שלי" | צילום: רויטרס, רויטרס
 לינדזי לוהן בבית המשפט
מבינה את רוע הגזירה | צילום: רויטרס, רויטרס
פרסומת
 לינדזי לוהן בבית המשפט
מסתתרת מהצלמים. השופטת לא התרשמה | צילום: רויטרס, רויטרס
 לינדזי לוהן בבית המשפט
מתאבלת. מה פאריס הילטון היתה עושה? | צילום: רויטרס, רויטרס
 לינדזי לוהן בבית המשפט
נתראה בעוד שלושה חודשים | צילום: רויטרס, רויטרס