בלגן באוסקר: אדי מרפי פרש מתפקיד המנחה
אחרי שמפיק הטקס, ברט רטנר, אולץ להתפטר בגלל הערה הומופובית שהשמיע, החליט ידידו וכוכב סרטו החדש אדי מרפי לפרוש מהנחיית האוסקר. טרם נמצא מחליף
"הוא עשה את הדבר הנכון", אמר נשיא האקדמי טום שראק על החלטתו של רטנר להתפטר. "ברט הוא אדם טוב, אבל ההערה שלו היתה בלתי מתקבלת על הדעת".
את תפקידו של רטנר כמפיק הטקס תפס בריאן גרייזר, מפיק "מיליון סיבות לשוד", שמכיר את האוסקר היטב גם מהעבר השני של המתרס – הוא עצמו היה מועמד פעמים אחדות ואף זכה ב-2002 על הפקת "נפלאות התבונה".
"באמת ובתמים ציפיתי להיות חלק מהמופע, אותו החל צוות ההפקה והכתיבה שלנו לפתח, אבל אני בטוח שצוות ההפקה החדש יעשה עבודה טובה לא פחות", סיים. שראק הגיב בדיפלומטיות ואמר "אני מכבד את הרגשות של אדי כלפי שותפו ליצירה, ברט רטנר, וכולנו מאחלים לו רק טוב". טרם נמצא מחליף למרפי, אבל אנחנו מניחים שלא חסרים מתנדבים למשימה. אולי בילי קריסטל שוב פנוי?







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















