mako
פרסומת

משוחררת: מיילי סיירוס שוב בלי חזייה

למרות שבקרוב תהפוך לאשת איש, מיילי סיירוס ממשיכה לטפח את הרגליה המגונים. על החזייה היא שוב מוותרת, הפעם במהלך צילומים במאליבו, ותמונת אינסטגרם מעלה חששות שהבחורה נהנית לחתוך את עצמה. ליאם המסוורת', עוד לא מאוחר להתחרט

רז גלבוע
mako
פורסם:
הקישור הועתק
מיילי סיירוס בלי חזייה 3
תגידי, החולצה שלי שקופה?

למרות שהפכה לאחרונה לאישה מאורסת, נדמה כאילו מיילי סיירוס לא מתכננת להפוך לאישה מהוגנת ושאת הרגליה המטונפים היא תמשיך לטפח. 

השבוע היא הגיעה לסט צילומים של המגזין "מארי קלייר" במאליבו, וכהרגלה, השאירה את החזייה בבית. בין צילום לצילום העבירה מיילי את הזמן עם חברות על הסט, לשמחתם של הצלמים, שתמיד נהנים לתפוס אותה ברגעים כאלו.

אבל זה לא שסיירוס זקוקה לעזרתם של הצלמים. באותו יום פורסמה באינסטגרם תמונה של מיילי באותה התלבושת, כשהיא ללא חזייה ובפוזה אובדנית. שמועות על כך שהזמרת חותכת את עצמה מסתובבות ברשת כבר כמה שנים, ונראה כי התמונה הזו מאששת את החשדות. 

"זה בסך הכל צמיד", הסבירה חברתה של מיילי שפרסמה את התמונה, "היא לא חותכת את עצמה, מדובר בצמיד שהיא מציגה בפני המצלמה". מאמינים לה?

מיילי סיירוס בלי חזייה 1
ללכת בלי, להרגיש בלי
מיילי סיירוס בלי חזייה 2
חתכתי את עצמי היום, כדי לראות אם אני עדיין מדממת | צילום: אינסטגרם