בין הפטיש לסטלן
צרות בגן עדן: אנג'לינה ג'ולי החליטה שנמאס לה שבעלה בראד פיט מעשן סמים והודיעה לו נחרצות שעליו להפסיק מיידית עם התחביב. במילים אחרות: גמילה או להתראות
mako
| פורסם
06/09/09 10:30:31
מחזיקה אותו בעשבים. ג'ולי ופיט
אנג'לינה ג'ולי התפוצצה כשגילתה כי בן זוגה בראד פיט, שאיתו היא מגדלת לא פחות משישה ילדים, עישן בתקופה האחרונה חשיש ומריחואנה יחד עם הבמאי קוונטין טרנטינו.
|
מה עובר על בראד?
כששמעה ג'ולי את טרנטינו מספר על כך בראיון לשדרן הרדיו האוורד שטרן, היא הבינה שבעלה שיקר לה כשנשבע לה שתקופת הסמים מאחוריו ושמאז שהפך לאבא (כפול שש, כבר אמרנו?) הוא לא נוגע יותר. הכוכבת התעצבנה על בעלה עד כדי כך שמיהרה להציב לו אולטימטום: או אני והילדים, או הסמים.
|
שוברי קופות: ממזרים חסרי כבוד במקום הראשון
ברור שהסמים. טרנטינו
צילום׃
mako
עוד ב-mako בידור: סנדי מחפשת דירה, אקי בא לעזור. ג'יין פונדה ודני גלובר חתמו על עצומה נגד המחווה לקולנוע הישראלי, הישרדות מפסידה ברייטינג לנבחרת ישראל ומי מנבחרת כוכב נולד התחיל עם רוני דלומי?







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















