אני יודע מה עשית בקיץ האחרון: ריהאנה בביקיני
אם לא הספיקו לכם תמונות הפפראצי של ריהאנה על היאכטה באיטליה, תשמחו ודאי לגלות שהכוכבת חשפה עוד כמה תמונות אישיות בעמוד הפייסבוק שלה. כרגיל – היא לא משאירה הרבה מקום לדמיון

הקיץ כבר מאחורינו, אבל זה לא אומר שלא נזכה לתמונות נוספות של ריהאנה בביקיני קטנטן. הכוכבת העלתה צילומים אישיים שלה מהחופשה האחרונה באיטליה, שם בילתה עם חברות על יאכטה, שתתה שמפניה ובירה ובעיקר דגמנה גוף חטוב ואטיטיוד שובב.
בתמונות, שצולמו על ידי חברותיה של ריהאנה, נראית הזמרת בכמה בגדי ים שונים – אחד יותר חושפני מהשני – כשהיא משתעשעת עם הבנות על הסיפון ועושה פוזות למצלמה.
כזכור, ריהאנה נפלה למשכב לפני כשבוע ואושפזה בבית חולים, שם הזהירו אותה הרופאים שאם לא תמתן את החגיגות היא עלולה לחלות מאוד. אם לשפוט על פי התמונות הללו, לא נראה שהזמרת הקדישה זמן למנוחה בחופשה הקצרה שהיתה לה הקיץ מסיבוב ההופעות שלה, ואולי זאת אחת הסיבות להתמוטטות בדיעבד.



