סמוקינג הוט: ריהאנה לא משאירה הרבה מקום לדמיון
במקביל לפרסום תמונות חדשות של הזמרת בבגד הים החושפני, מדווחים בחו"ל כי ריהאנה והאקס האלים כריס בראון "לא יכולים להוריד את הידיים זה מזו" ונפגשים כבר כמעט שנה –למרות שבראון יוצא עם הדוגמנית קארוצ'ה טראן. זה מסביר את הסימנים הכחולים על הרגליים
קרן בר לב |
mako
| פורסם
19/01/12 15:54
עם בגד ים כזה, מי צריך ביקיני?
"ריהאנה אוהבת לחיות מסוכן, והפגישות והדיבורים עם כריס הם חלק מהעניין", הוסיף מקורב לזמרת. מנגד, הצהובון הבריטי "סאן" פרסם תמונות של ריהאנה מהוואי, בהן היא לבושה בבגד ים כסוף וחושפני, וטען כי היא נמלטה לאי עם חבריה כדי להתגבר על שברון הלב שלה, אחרי שבראון גילה שעשה קעקוע של טראן על זרועו.
אז מה הסיפור? נציגיו של בראון מסרו כי "הוא וריהאנה רק ידידים, הוא לא בוגד", בעוד שנציגיה של ריהאנה סירבו להגיב. אם לשפוט על פי התמונות האחרונות של הזמרת, בהן היא נראית מעשנת ג'וינט וחושפת רגליים חבולות, היינו מהמרים שיש משהו בשמועות הללו.
איי סי יו בייבי שייקינג דט אס
וואו, אני לא רגילה ללבוש כל כך הרבה בד עליי







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















