mako
פרסומת

אנג'לינה ג'ולי אוכלת עכבישים ומטגנת עקרבים

ולא, היא לא הפסידה במשימת חסינות ב"הישרדות". בניסיון להוכיח את אהבתה לתרבות הקמבודית, הכוכבת האהובה הפגינה כישורי בישול מרשימים, והוכיחה ששום דבר לא מפחיד אותה – אפילו לא טרנטולה מטוגנת. בתיאבון

עדן יואל
עדן יואל
mako
פורסם:
אנג'לינה ג'ולי אוכלת עכביש, פברואר 2017
מממ... ממש מתפצח בפה - ג'ולי והכביש | צילום: BBC
הקישור הועתק

ידוע שלאנג'לינה ג'ולי יש צד פרוע. זו האישה שתלתה בגאווה בקבוקון מלא דם סביב צווארה ודפקה נשיקה צרפתית לאחיה אחרי שזכתה באוסקר. אבל לבשל ולאכול שרצים וחרקים בטלוויזיה? את אישה עם כסף, את יכולה להרשות לעצמך מקדונלד'ס.

בימים אלה, ג'ולי נמצאת בעיצומו של מסע יחסי ציבור לסרטה החדש, First They Killed My Father. זו גם ההזדמנות שלה לדבר לראשונה על פירוק היחסים עם בראד פיט ועל הסטטוס החדש שלה כפרודה טריה.

אבל יותר מכל, עכשיו זו ההזדמנות של ג'ולי לספר על הערכתה לתרבות הקמבודית (מדוקס, בנה הבכור של ג'ולי, אומץ בקמבודיה לפני 15 שנים), ובעיקר לתרבות הקולינרית של קמבודיה, כולל החלקים הכי נאסטי שלה.

בראיון מצולם לרשת BBC התייצבה הכוכבת מול המצלמות, העמידה מחבת על האש והעבירה לילדיה ולמנחה המבוהלת שיעור מזורז בבישול עקרבים ועכבישים. ג'ולי לא פסחה על שום צעד, כולל פירוק החלקים הרעילים בגופת הטרנטולה, כי בכל זאת, אף אחד לא רוצה להיעקץ תוך כדי ביס: