אבא במשרה חלקית: טום קרוז לא ראה את סורי כבר שנה
מקורבים לקייטי הולמס טוענים כי כוכב האקשן מזניח את בתו בת השמונה ולא ביקר אותה למעלה משנה, למרות שנצפה השבוע במשחק עם בנו המאומץ קונור. אנשיו בתגובה: "הוא נפגש איתה, פשוט לא לפני המצלמות"

טום קרוז טען לאחרונה כי הוא "סופר את הדקות" עד שיסיים את צילומי "משימה בלתי אפשרית 5" בלונדון ויוכל לראות שוב את בתו סורי (8), אבל שבועיים כבר חלפו מאז שהסתיימו הצילומים ונראה שהאב המסור לוקח את הזמן.
וזה לא הכל: מקורבים לקייטי הולמס טוענים כי טום לא ראה את בתו כבר יותר משנה, וכי הוא לא לוקח חלק פעיל בחייה. אנשין של קרוז טענו בתגובה כי הוא "רואה את בתו לא מעט, אבל הרחק מנוכחות המצלמות כדי להגן עליה".
זה לא הפריע לו לחשוף את בנו המאומץ קונור למצלמות הפפראצי, כשלקח אותו למשחק כדורסל בטמפה בתחילת השבוע.
עוד ב-mako סלבס:
כזכור, ילדיו המאומצים של קרוז – איזבלה וקונור – הלכו בדרכו הסיינטולוגית, בעוד שהולמס התעקשה להרחיק את בתם המשותפת מהכנסייה. האם זה מה שגרם לו להתנכר לסורי, או שהוא פחות מתחבר לאופי הבכייני שלה?

