ריהאנה מגיבה לראשונה על הרומן עם ליאו: "אתרי הרכילות עובדים עליכם"
בראיון לצהובון "הלו!" התייחסה סוף סוף רירי לשמועות על רומן עם ליאונרדו דיקפריו, אבל אל תצפו לוידוי אהבה מרגש. "אין לי זמן כרגע להקדיש לגבר", היא טוענת. זו מערכת יחסים, לא חוג מקרמה

אחרי חודשים של שמועות, תמונות מפלילות יחד ואפילו תגובה מפרגנת מבר רפאלי – ריהאנה סוף סוף החליטה לשבור שתיקה ולהתייחס לדיווחים על רומן בינה ובין ליאונרדו דיקפריו. כצפוי, זה לא מה שקיווינו לשמוע.
בראיון לצהובון "הלו!" אמרה רירי כי "אני כל כך עסוקה כרגע שפשוט אין לי הרבה זמן להקדיש לגבר, כך שזה לא יהיה הוגן למשוך מישהו אחר לתוך החיים האלה".
היא סייגה והוסיפה: "אבל אם הייתי עושה זאת, הוא היה חייב להיות מספיק גבר כדי לחיות בשלום עם לוח הזמנים שלי ולא לפחד".
עוד ב-mako סלבס:
המראיין העקשן המשיך לחקור את הזמרת הברבדית ושאל אותה "איך נשמע לך השם 'ריהאנה דיקפריו'?" וריהאנה השיבה: "נשמע לי שאתה צריך להתרחק מהבלוגים, כי הם יעבדו עליך בכל פעם".
כזכור, השניים נצפו לראשונה כש"התנשקו" באחוזת פלייבוי, צולמו כשיצאו בנפרד מאותו מועדון ולבסוף גם תועדו במסיבת יום ההולדת שארגן ליאו לריהאנה לפני כחודש וחצי. לנו זה נשמע כאילו יש לה לא מעט זמן פנוי להקדיש לו.


