ג'יזס קרייסט: מדונה הביאה לארץ גם את הבויפרנד חסוס
זה היה מהיר: כבר בערב הראשון בארץ הקודש לקחה מדונה פמליה מצומצמת והגיעה לביקור מלכותי במנהרת הכותל. אבל מה שבאמת הפתיע אותנו היה לפגוש שם גם את הדוגמן הצעיר והמסוקס שלה, חסוס לוז. הילדים, לעומת זאת, העבירו את זמנם במשחקי מחבואים עם צלמי הפפראצי
הביקור במנהרת הכותל, שלווה בקהל נרעש והמון צלמי תקשורת, נמשך קרוב לשעתיים וחשף לראשונה את העובדה שגם חברה הצעיר של הזמרת, סוס לוז, הגיע לארצנו. כזכור, מדובר בדוגמן ברזילאי בן 22, שמדונה החלה את הקשר איתו לאחר גירושיה מגאי ריצ'י.
לקראת חצות חזרה הפמליה לתל אביב בשני רכבים, בעלי חלונות אטומים כמובן, ישירות לתוך חניון המלון. שם הצטרפו מדונה ולוז לילדים, שבילו את הערב בסוויטה המלכותית, כשהם יוצאים מדי פעם להציץ על הים התיכון, טיילת תל אביב וצלמי הפפארצי הנחושים שלה.
עוד ב-mako בידור: רוני דלומי: "הוכחתי שאני מוכנה לזה נפשית"; הבנות של "מחוברות" מכבות את המצלמה. ראיון פרידה; עינב גלילי ואלון בן דוד בפפראצי טיטולים; 32% אחוזי רייטינג לגמר "כוכב נולד"







חדשות






= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















