קובי פרץ מציג: אנחנו נשארים בארץ
בזמן שהקולגות שלו השתטחו על קברי צדיקים באומן, קובי פרץ לקח השנה פסק זמן והחליט להישאר ולהעביר את החג עם משפחתו. על הדרך הוא פגש חברים בבית קפה. צפו בתמונות

השנה, בניגוד לשנים קודמות, החליט קובי פרץ לוותר על קברי הצדיקים באומן. אולי זה בגלל שהוא החליט על בילוי חג משפחתי ואינטימי בקרב משפחתו, ואולי זה בגלל שלאחרונה החל באימונים קדחתניים לקראת השתתפותו בעונה הקרובה של "רוקדים עם כוכבים". תהא הסיבה אשר תהיה, פרץ החליט לקיים את מצוות "אנחנו נשארים בארץ" השנה.
אז בזמן שהקולגות שלו השתטחו באומן, פרץ בילה את אחד מאחרי הצהריים של השבוע האחרון יחד עם שולחן עמוס חברים בבית קפה בתל אביב, שם הוא ישב, נח, העביר זמן איכות ושיתף את הסובבים לשולחן בצעדים החדשים שלמד בריקוד בתקופה האחרונה. או, לפחות, זה מה שאנחנו מקווים שקרה.
אז אנחנו מפרגנים לו את המנוחה והזמן הרגוע, כי ממש בקרוב יהיה לו מאוד קשה למצוא רגע לנשום לרווחה בין אימוני כושר ללמידת צעדים וריקודים חדשים בתנוחות שהוא עדיין לא מכיר. אנחנו מחזיקים אצבעות. גם ברגליים.





