mako
פרסומת

קובי פרץ מציג: אנחנו נשארים בארץ

בזמן שהקולגות שלו השתטחו על קברי צדיקים באומן, קובי פרץ לקח השנה פסק זמן והחליט להישאר ולהעביר את החג עם משפחתו. על הדרך הוא פגש חברים בבית קפה. צפו בתמונות

mako
פורסם:
הקישור הועתק
קובי פרץ בבית קפה
קובי פרץ. תראו מי זה | צילום: אלעד דיין, mako

השנה, בניגוד לשנים קודמות, החליט קובי פרץ לוותר על קברי הצדיקים באומן. אולי זה בגלל שהוא החליט על בילוי חג משפחתי ואינטימי בקרב משפחתו, ואולי זה בגלל שלאחרונה החל באימונים קדחתניים לקראת השתתפותו בעונה הקרובה של "רוקדים עם כוכבים". תהא הסיבה אשר תהיה, פרץ החליט לקיים את מצוות "אנחנו נשארים בארץ" השנה.

אז בזמן שהקולגות שלו השתטחו באומן, פרץ בילה את אחד מאחרי הצהריים של השבוע האחרון יחד עם שולחן עמוס חברים בבית קפה בתל אביב, שם הוא ישב, נח, העביר זמן איכות ושיתף את הסובבים לשולחן בצעדים החדשים שלמד בריקוד בתקופה האחרונה. או, לפחות, זה מה שאנחנו מקווים שקרה.

 אז אנחנו מפרגנים לו את המנוחה והזמן הרגוע, כי ממש בקרוב יהיה לו מאוד קשה למצוא רגע לנשום לרווחה בין אימוני כושר ללמידת צעדים וריקודים חדשים בתנוחות שהוא עדיין לא מכיר. אנחנו מחזיקים אצבעות. גם ברגליים.

קובי פרץ בבית קפה
אז אתה רוצה לדעת איך עושים פלייה, אה? | צילום: אלעד דיין, mako
קובי פרץ בבית קפה
שנייה, אני אשאל את אנה בסמס איך עושים את זה | צילום: אלעד דיין, mako
פרסומת
קובי פרץ בבית קפה
או-אה, זו תשובה ארוכה | צילום: אלעד דיין, mako
קובי פרץ בבית קפה
בוא, בוא, אני אגלה לך בסוד | צילום: אלעד דיין, mako
קובי פרץ בבית קפה
אתה יודע מה, אני אצייר לך | צילום: אלעד דיין, mako
קובי פרץ בבית קפה
אולי בכל זאת הייתי צריך לנסוע לאומן | צילום: אלעד דיין, mako
פרסומת