רגע לפני שנכנס לבית האח: סתיו סטרשקו מהורהר ברחוב
אם צעדתם לכם ברחוב לפני שבוע וראיתם בחורה יפה יושבת לה על ספסל לבדה, יכול להיות שזה בכלל היה הדוגמן סתיו סטרשקו - אחד הדיירים הכי מסקרנים בעונה החדשה של "האח הגדול VIP". פפראצי ראשון מבין רבים שעוד יגיעו, סביר להניח


מאז שנכנס בתחילת השבוע לבית "האח הגדול", הדוגמן סתיו סטרשקו הפך להיות אחד האנשים המדוברים ביותר בארץ - וזאת בזכות המראה הייחודי שלו, שמטשטש את המגדר שלו ומאפשר לו לדגמן כאישה.
הנה למשל תיעוד של סתיו שהצלחנו לצלם קצת לפני שנכנס לבית, כזה שממחיש פעם נוספת עד כמה הלוק שלו יכול לבלבל.
זה קרה כשסתיו יצא לבלות קצת זמן איכות עם עצמו, אולי להרהר על הדברים לפני שייסגר לתקופה בין הקירות בנווה אילן, אולי סתם לסידורים. סביר להניח, אגב, שאנחנו כבר לא נהיה היחידים שאורבים לו עם מצלמות ברגע שייצא מהבית.
עוד ב-mako סלבס:
ואם כבר סטרשקו, הידעתם שבמקביל להיותו דוגמן בינלאומי מצליח, הוא נהג להיעזר לעיתים בהשלמת הכנסה כמלצר בבית קפה שכונתי ברמת גן? זהו, רק רצינו להשחיל פה את פריט המידע הזה. עכשיו אתם מוזמנים להסתכל בתמונות.



