mako
פרסומת

התפוח לא נפל רחוק מהמדף: הבת של ג'סיקה אלבה עושה שופינג

אלבה הגיעה עם בנותיה, הונור והייבן, לסופרמרקט מקומי – אבל גילתה עד מהרה שבתה הבכורה ממש לא צריכה אותה כדי לערוך קניות לבד. השלב הבא: כרטיס אשראי משלה וחשבון פתוח ב"גאפ קידס"

קרן בר לב
mako
פורסם:
ג'סיקה אלבה והבנות
צילום: Splashnews
הקישור הועתק
ג'סיקה אלבה והבנות
אנחנו מבינים שאתן לא ממש שמחות לראות אותנו. חוץ מההוא שמאחוריכן | צילום: Splashnews

הונור וורן אוטוטו בת חמש, אבל בכל הקשור לעצמאות ובגרות היא עוקפת בסיבוב ילדות הוליוודיות מבוגרות ממנה, כמו סורי קרוז (7) למשל.

בתה הבכורה של ג'סיקה אלבה הגיעה השבוע עם אימה ואחותה הקטנה, הייבן (שנה ותשעה חודשים) לסופרמרקט בבוורלי הילס.

אלבה סחבה בתחילה את בנותיה בעגלת הסופר, אבל הונור העדיפה מהר מאוד לעבור לעגלה קטנה משלה, עם דגל שמעיד שהיא "לקוחה בהתלמדות".

הפאשינסטה הקטנה נראתה בוגרת לגילה בשמלה כחולה, ז'קט לבן עם ניטים ואקססוריז שכללו תיק מעצבים וצמידי חרוזים. האם גם את הבגדים שלה היא קונה לבד, או שמא היא נותנת לאימא לעזור לה קצת?

ג'סיקה אלבה והבנות
שופוהוליק בהתהוות | צילום: Splashnews