מצאו את ההבדלים: לא תאמינו איך נראית החברה החדשה של דיקפריו
בניגוד לחברתו לשעבר טוני גארן ולאקסיות בר, ארין וג'יזל, לא מדובר בדוגמנית לנז'רי בלונדינית בת עשרים אלא בברונטית יפה, שנצפתה מחובקת עם כוכב "הזאב מוול סטריט" בניו יורק השבוע. האם היא תהיה האחת?

ליאונרדו דיקפריו בחר לציין את שינוי הקידומת בגיל באופן טיפוסי למדי – הוא גידל זקן היפסטרי, זרק את דוגמנית הלנז'רי הגרמנייה שעמה יצא בשנה וחצי האחרונות, טוני גארן, ונצפה בחברתן של עשרים נשים לוהטות במיאמי לפני כמה שבועות.
אבל ליאו (40), מונוגמיסט סדרתי שעובר ממערכת יחסים ארוכה אחת למשניה, בחר שלא להישאר רווק זמן רב מדי וכבר אתמול צולם מחוץ למלון בניו יורק כשהוא מחובק עם צעירה חדשה.
אלא שבניגוד לגארן או לאקסיות האחרות של דיקפריו – ביניהן בר רפאלי, ארין הית'רטון, בלייק לייבלי וג'יזל בונדשן – לא מדובר בעוד בלונדינית תמירה, אלא דווקא בברונטית רחמנא ליצלן.
עוד ב-mako סלבס:
אז האם הזאב מוול סטריט הפך את חברבורותיו? בהנחה שאכן מדובר ברומן החדש בחייו, יש סיכוי שהוא שינה את טעמו בנשים והפסיק לבחור אותן מתוך קטלוג של "ויקטוריה'ס סיקרט".



