mako
פרסומת

ברלד מתנצל: "לא הייתי צריך להתנהג כך"

אחרי התקרית במהלך הופעת הסטנד אפ שלו בה זרק ארגז חפצים על עובד במה, ירון ברלד פרסם התנצלות מפורטת בעמוד הפייסבוק שלו. "לא הייתי צריך להתנהג כך ואני באמת באמת מצטער", הוא כותב. מערכת "ארץ נהדרת": "ההתנהגות בתקרית אינה מקובלת עלינו, אבל התרשמנו שהתנצלותו כנה ואמתית"

פורסם:
אירוע שלומי קוריאט - ירון ברלד
צילום: אביב חופי, mako
הקישור הועתק
אירוע שלומי קוריאט - ירון ברלד
טעה והתנצל | צילום: אביב חופי, mako

רצינות וירון ברלד הם בדרך כלל שני דברים שלא ממש הולכים ביחד, אבל הפעם גם הקומיקאי הבין כי הגיע הזמן למתן רגע את הגימיקים ולשגר התנצלות כנה בעמוד הפייסבוק שלו.

הסיבה להתנצלות היא כמובן אותה תקרית שהתרחשה ביום שני האחרון  לכוכב "ארץ נהדרת" במהלך הופעת סטנד-אפ שלו שנערכה במועצה האזורית עמק חפר.

אחרי שבמהלך ההופעה זרק ברלד חפצים ושפך מים על הקהל כחלק מרוטינת השואו שלו, הגיע אירוע אלים במהלכו זרק ארגז על עובד במה המום, לקול תשואות הקהל.

אחרי הסערה הגדולה שהתעוררה בעקבות האירוע, החליט הבדרן לפרסם התנצלות בעמוד הפייסבוק שלו. "אני מצטער על ההתנהגות שלי, לא הייתי צריך להתנהג כך ואני באמת באמת מצטער", הוא כתב בפוסט שכבר הוסר מהאוויר.

"לפני ההופעה, מנהל ההופעה ואני דאגנו שלא יהיו חוטים על הבמה, הזזנו את מערכת התופים ואת כל החשמל. כל הופעה אני עושה את זה עם מנהל הבמה שלי, כבר שנים, זו לא סתם הופעה, כולם יודעים", המשיך ברלד בהסבר מפורט, "הכל היה מאורגן להופעה משפריצה. בגלל זה הייתי המום שהוא ניגש אלי. בגלל זה התעצבנתי שהוא בכלל מעז לחשוב שאני אופיע בלי שסידרנו הכל. אני מצטער על התגובה שלי". 

ממערכת "ארץ נהדרת" נמסר בתגובה: "התקרית שאירעה אמנם לא התרחשה במסגרת צילומי התכנית, אך ברצוננו להדגיש שהתנהגות כפי שנראתה בקטע הווידיאו איננה מקובלת עלינו כמערכת, וכי אין שום נסיבות שמצדיקות אלימות, מכל סוג שהוא. עם זאת, מהיכרותנו הארוכה עם ירון ברלד אנו יכולים להעיד שהוא אינו אדם אלים - רחוק מכך. בשיחות שניהלנו איתו היום התרשמנו שהתנצלותו באה מעומק הלב ומביעה חרטה אמתית".

פרסומת

לרכילויות הכי מעניינות - mako בידור בפייסבוקבטוויטר ובאינסטגרם

"לא הייתה מטרה להעליב". ברלד במופע, אמש
לא מתאים | צילום: חדשות 2