mako
פרסומת

הבחירה של נתן: לירן כוהנר ובר בן וקיל, מי הכי יפה בעיר?

נתן גושן אמנם לא הגיע עם החברה לירן כוהנר להשקת חנות של חברה לה היא משמשת פרזנטורית, אבל אל דאגה, הכל טוב שם. אנחנו לא יכולנו שלא לראות קווי דימיון בינה לבין האקסית בר בן וקיל

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
לירן_כוהנר
איזה כובע אתם מעדיפים? | צילום: צ'ינו פפראצי, mako

לירן כוהנר, מלכת יופי בדימוס, אוחזת בימים אלה בזוגיות עם הזמר נתן גושן, ומקורבים מספרים שהשניים מאוהבים עד הגג.

בסוף השבוע הגיעה כוהנר, נטולת גושן, לפתיחה החגיגית של חנות חדשה של חברת "פלפל" בתל אביב, לה היא משמשת כפרזנטורית.

כוהנר הגיעה לאירוע כשהיא נראית במיטבה, פיזרה חיוכים לכל עבר, ואנחנו לא יכולנו שלא לשים לב לדימיון בינה לבין האקסית של גושן, זוכת "המירוץ למיליון", בר בן וקיל. תודו שיש משהו.

אגב, הפרזנטורית השנייה של החברה, ירדן הראל, נאלצה להבריז מאחר ובילתה בדיוק באותן השעות בצילומים וחזרות לתוכנית "רוקדים עם כוכבים", אותה היא מנחה לצד גיא זוארץ.

לירן_כוהנר
נתן גושן מעדיף את זה | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
לירן_כוהנר
אבל מעדיף כרגע להבריז מהשקות | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
mako
רק אל תיקחי את קשה מדי