mako
פרסומת

הופעת בכורה: נתן גושן ובר מ"המירוץ למיליון" ביחד

הרבה לפני שהכרתם אותה מהצמד "אינה ובר" מ"המירוץ למיליון", בר החלה לטפח קשר זוגי עם הזמר נתן גושן. אתמול היא הגיעה לחגוג איתו בהופעת הבכורה שערך והציגה הערצה לתפארת

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
השקה נתן גושן
יותר שווה ממיליון | צילום: ראובן שניידר , mako

בשקט בשקט הפך בחודשים האחרונים הזמר נתן גושן לאחד הגברים הלוהטים בתעשייה. אבל אין לכן מה להיכנס למתח, לפתח קראש ולקוות שתצליחו לכבוש את ליבו, כי מסתבר שהלב שלו כבר תפוס.

ולא סתם תפוס. כבר כמה חודשים שגושן מטפח זוגיות יציבה עם בר בן וקיל, מהצמד הבלונדיני אינה ובר מ"המירוץ למיליון".

השניים הכירו לפני שבר החלה התכנית ועל אף העובדה שלאחרונה שניהם מוכרים מאוד, החליטו לשמור את הזוגיות שלהם הרחק מאור הזרקורים.

כזכור, רק לפני מספר ימים השיקה בר תערוכה כשכל חבריה למירוץ הגיעו לפרגן וגושן לא היה באזור. אתמול בערב, לעומת זאת, גושן ערך מופע השקת אלבום הבכורה שלו בזאפה בתל אביב, ולשם בר כן הגיעה. השניים הציגו זוגיות מאוהבת והיא הציגה בקיאות מופתית בשיריו.

השקה נתן גושן
פאוור קאפל חדש | צילום: ראובן שניידר , mako
השקה נתן גושן
זמר השנה שלה | צילום: ראובן שניידר , mako
השקה נתן גושן
אל תהיי עצובה, הוא כבר חוזר | צילום: ראובן שניידר , mako
פרסומת
השקה נתן גושן
עם דלומי. נתן לה כמה להיטים | צילום: ראובן שניידר , mako
השקה נתן גושן
עמדי. חבר וקולגה | צילום: ראובן שניידר , mako
השקה נתן גושן
הררי. מפרגן | צילום: ראובן שניידר , mako