mako
פרסומת

מורן אטיאס שוחררה מבית החולים

על אף החששות והאשפוז בבידוד בלוס אנג'לס, הבדיקות קבעו באופן חד משמעי: אטיאס אינה סובלת מדלקת קרום המוח אלא רק מתשישות. אמה, יעל אטיאס: "אני מרגישה שזכינו בפיס"

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
מורן אטיאס בארץ
אטיאס. הכל בסדר | צילום: אסף לב, mako

אפשר לנשום לרווחה, מורן אטיאס, שאושפזה בבידוד בבית חולים בלוס אנג'לס עם חשש לדלקת קרום המוח, לא סובלת מהמחלה אלא מתשישות בלבד.

בעקבות הממצאים שוחררה אטיאס לביתה בלוס אנג'לס, שם ימשיכו לטפל בה ובתשישות ממנה היא סובלת בני משפחתה שמתגוררים באזור.

החשדות שמדובר בדלקת קרום המוח, אגב, הועלו בעקבות ביקורה האחרון של הכוכבת בהאיטי, אך כמובן שהחשש הופרך. בימים הקרובים, כך אומרים הרופאים, היא תחזור לפעילות רגילה.

בספטמבר, עת תגיע תקופת החגים, אטיאס אמורה לעשות את דרכה חזרה ארצה כדי לעבוד, אבל בעיקר לזמן איכות משפחתי, במיוחד לאור העובדה שבימים האחרונים משפחתה דאגה לה בשלט רחוק. ואתם יודעים, מה שרואים משם, כנראה, הרבה יותר מלחיץ ממה שרואים מכאן. עובדה.

יעל אטיאס, אימא של מורן, בשורה משמחת.
"זה כמו מפעל הפיס בשבילנו. היא תגיע בקרוב לארץ ואנחנו מחכים לה".