משפחת בובליל עוזבת את אשקלון
בלי קשר לתאונה שעבר אתמול יוסי בובליל, הוא ומשפחתו החליטו לעזוב את אשקלון ולעבור לדירה בישוב אזור. בדיוק באותו הבניין של מרגול. ומה עם הבת עינב? בקרוב יתחיל יוסי לחפש גם לבתו בית באזור המרכז
ההחלטה על המעבר באה מתוך הרצון להיות קרובים לתעשיית הבידור. סיבה נוספת היא שלאחרונה פתח בובליל סניף של "המאפה הצרפתי" בבית שמש, אותו ינהל בנו הצעיר, אביתר, והוא רוצה להיות יותר קרוב גם לזה.
אבל זה לא הכל. אבא בובליל רוצה שגם בתו ההריונית עינב תתקרב מאשדוד הרחוקה, שם היא מתגוררת עם בעלה אלי בניסטי. בדיוק בגלל זה, אחרי שסיים עם המעבר המשפחתי שלו, הוא מחפש עבורה בית ראוי קרוב אליהם. וכפי שאתם יודעים, במקרה של עינב הכל יכול להיות ברמה הגיאוגרפית, לאור העובדה שבשנתיים האחרונות היא עברה מאשקלון, לאילת ואז לאשדוד.
עינב, יש סיכוי שנראה אותך יותר בתל אביב?
"בינתיים אבא שלי מחפש לי בית, אם הוא ימצא משהו אטרקטיבי, אז אין לי בעיה".







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















