mako
פרסומת

אביב הגיע, איילה באה

איילה רשף חגגה יומולדת לאביב סביון במסיבת בריכה. רשף הגיעה נטולת טומי אלתגר והתמנגלה עם הזמר דור דניאל. ומה עם סער שיינפיין? אמממ, נשמע מוכר

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
יום הולדת לאביב סביון, האח הגדול 2
סער? פה? איפה? | צילום: mako

אביב סביון, המצחיקול מ"האח הגדול", חגג בסוף השבוע האחרון יום הולדת 27 בלא פחות משני אירועים נפרדים - האחד בשישי בצהריים במסיבת בריכה באזור בקעת אונו, השני במוצאי שבת במועדון תל אביבי.

לאירוע הראשון הגיעו רוב חבריו לבית האח, או לפחות אלה שהיו במחנה שלו כמו יוסף, בנצי, שרה, סתיו, דלית וג'י. גם איילה רשף, שהגיעה ללא טומי אלתגר וללא בגד ים, קפצה להגיד מזל טוב והתיידדה על הדרך עם הזמר דור דניאל. סער שיינפיין, שהוזמן גם הוא, לא הגיע בעקבות פטירתה של סבתו.

ולמרות שרשף הגיעה ללא אלתגר, השניים עדיין ביחד, ואם אתם לא מאמינים לנו תגיעו מחר בערב להופעה של אביהו ברידינג 3 שבנמל תל אביב ותראו אותם בעצמכם. רשף, אגב, הגיעה ליומולדת של סביון בלי בגד ים, אבל המארח החליט שזה לא ממש מפריע לו לדחוף אותה עם השמלה + הכובע + המשקפיים ישירות לתוך המים.

mako
איילה ודור דניאל. אז מה הטלפון שלך?
mako
באותו מחנה?
פרסומת
mako
אנחנו מסמר המסיבה, בחיי
mako
כמעט כמו בבית האח הגדול
mako
דנה. זוכרים את החיוך?
פרסומת
יום הולדת לאביב סביון, האח הגדול 2
למה איילה לא בבגד ים? | צילום: mako
mako
ג'י. חוגגת