mako
פרסומת

חזוס לוז: אל תדברו איתי על מדונה

החבר הצעיר של מדונה מגיע לביקור בזק בארץ לצילומי דוגמנות, ודאג להכניס סעיף בחוזה שאוסר עיתונאים לשאול אותו שאלות על מדונה. עכשיו אנחנו צריכים לשבור את הראש על מה לעזאזל נדבר איתו

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
מדונה וחזוס לוז
חזוס ומדונה. לא לדבר על המלכה האם | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images

ביום שלישי הבא ינחת בארץ הבויפרנד של מדונה וגם, נו, בסדר, הדוגמן חזוס לוז. הילד של מדונה מגיע כדי להצטלם- כפי שכבר סיפרנו לכם- לקמפיין של חברת האופנה TNT, כשלצידו ככל הנראה תככב דוגמנית מחו"ל ולא הפרזנטורית של העונה הקודמת דנה פרידר.

אנחנו מודים, זה מרגש שהגברבר של המלכה האם יגיע ארצה ואף ישהה במלון "דיויד אינטר קונטיננטל" התל אביבי, אבל זה מרגש מסיבה אחת בלבד.

לרוע המזל, דווקא על הסיבה הזו - מדונה - הדוגמן הצעיר לא מוכן לדבר בשום פנים ואופן. חזוס דאג להכניס סעיף מיוחד בחוזה, שם מופיע האיסור על שאילת שאלות בכל הקשור לנושא מדונה.

וכדי שאכן יעמדו בזה, מתלווה אליו אדם שכל תפקידו יהיה לוודא שבשעה שיראיינו אותו (כן, מוקצבת לזה שעה בלבד) אף אחד לא יעבור על החוקים הנוקשים. מישהו פה התבלבל וחושב שהוא מדונה?