mako
פרסומת

בר בשטח: בר רפאלי באפריקה

בר רפאלי לקחה את אבא רפי והתעופפה לטיול של שלושה שבועות בספארי באפריקה. משם היא פרסמה תמונה שאמינותה לא ברורה ונראית כמו עיבוד מחשב מוצלח. עקב כך, ארגנו לה אלבום תמונות אלטרנטיבי. את התחלת!

פורסם:
הקישור הועתק
בר באפריקה
התמונה שבר העלתה לטוויטר. אמיתי או מפוברק? | צילום: טוויטר, טוויטר

אם הבחנתם בקצת יותר מלנכוליה ברחובות בשבועות האחרונים, אז כנראה שזה רק בגלל שהיופי עוצר הנשימה של בר רפאלי נעדר מהביצה המקומית שלנו לאחרונה.

אבל בלמו את הדאגה, כי המגה מודל שלנו תשוב ממש בקרוב אחרי שתסיים להריץ את הגרסה שלה לאבודים באפריקה.

למי שלא ממש מעודכן בעלילות הסנסציה בעולם הגדול, נזכיר רק שלפני מספר שבועות נתנה הברבור בחיסונים, ארזה את הפקלאות והמריאה יחד עם האבא רפי לטיול ארוך ביבשת אפריקה לקצת זמן איכות עם אריות, תנינים ושאר טורפי אדם.

במסגרת הטריפ המאתגר בצל הסכנה, לקחה לה בר ברייק מצעידות מסלול והתחככות עם פלאשים ודילגה לעוד מקום שגם בו היא הדבר הכי אטרקטיבי בנמצא: הספארי המקומי.

אחרי תמונת נוף רומנטית מטווח אפס של פילים בסביבתם הטבעית, החליטה רפאלי לפרסם לנו תמונה אחת שלה עם רקע של פיל מאחור, ספק אמיתית ספק מפוברקת. לנו זה נראה כמו תעלול פוטושופ, ואם היא יכולה אז גם אנחנו יכולים. ככה באמת היינו רוצים לראות אותה באפריקה.

בר באפריקה
בכיף שלך | צילום: עיבוד מחשב, mako
בר באפריקה
יותר גבוהות מאלה ברמת גן | צילום: עיבוד מחשב, mako
בר באפריקה
ררררר | צילום: עיבוד מחשב, mako
פרסומת
בר באפריקה
עשית לו את העשור | צילום: עיבוד מחשב, mako
בר באפריקה
למה לא הזמנת אותי ליומולדת שלך? | צילום: עיבוד מחשב, mako
בר באפריקה
אז ככה מביאים ילדים לעולם | צילום: עיבוד מחשב, mako
בר באפריקה
זה אמיתי. צילום: בר רפאלי | צילום: טוויטר, טוויטר