mako
פרסומת

תני לזמן ללכת: לירז דרור לא ממהרת להתחתן

למרות שהיא כבר מאורסת שלושה חודשים, הדוגמנית ההורסת לירז דרור לא ממהרת לצעוד אל החופה ומעדיפה להמתין לפחות שנה מהיום. אנחנו נאלץ להתאזר בסבלנות

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
לירז דרור לקסטרו 2012
לא ממהרת | צילום: קוקו, mako

שלושה חודשים עברו מאז קיבלה הדוגמנית הבינלאומית לירז דרור (21) הצעת נישואין מבן זוגה בשש השנים האחרונות, איציק פינטו, סטודנט למשפטים בן 22. אבל כל בי שבונה על צפייה בדרור עולה על לבן ממש בקרוב יאלץ להמתין כי הבחורה לוקחת את הזמן.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק 

על אף העובדה שתאריך הצעת הנישואין אפשר לדרור לארגן חתונת קיץ השנה, היא ובן זוגה לא ממהרים לשום מקום.

אולי זה בגלל הגיל, אולי זה בגלל שכבר חיכו שש שנים ואין למה למהר, ואולי זה בגלל גודל ההפקה, אבל השניים מתכננים על חתונה לפחות בעוד שנה מהיום.

כלומר, השניים סיפרו למקורבים כי הם לא מתכוונים להתחתן לפני אוקטובר 2013 ולמרות שההצעה הרשמית כבר התרחשה מזמן, הם לא ממהרים (בכל זאת, לירז רק בת 21).

בינתיים דרור ממשיכה לעבוד והתייצבה אתמול ליום צילומים עבור קמפיין החורף של קסטרו, תחת הקונספט FOR THE COLORFUL PEOPLE, שם הפקידה את טבעת היהלום בידיה של אחת מבנות ההפקה.

הדוגמנית העסוקה פגשה ביום הצילומים את הקולגות שלה לתפקיד הפרזנטורית. כולם מלבד גל גדות. למה אתם שואלים? מאחר וברגע האחרון גדות הוקפצה להשלמת צילומים בניכר לסרט "מהיר ועצבני".

בקסטרו החליטו לא להמתין לפרזנטורית הוותיקה של החברה בגלל לוחות זמנים. אנחנו נסתפק בדרור הפעם.

לירז דרור לקסטרו 2012
יפה לה | צילום: קוקו, mako
לירז דרור לקסטרו 2012
מבלים | צילום: קוקו, mako
לירז דרור לקסטרו 2012
גדות קצת חסרה | צילום: קוקו, mako