כן עוזב את העיר: יהודה לוי נתנייתי
אחרי הפרידה הדרמטית, לוי נטש את תל אביב ועבר להתגורר זמנית אצל ההורים בנתניה. אל דאגה, בקרוב הוא כבר יחפש לעצמו דירה חדשה במרכז



כמו תמיד, הזמן הוא התרופה הכי טובה והטירוף סביב הפרידה של יודה ונינט הולך ונרגע ככל שעוברים הימים, במיוחד כשהשניים מתחילים להציג חזרה לשגרה.
מאז המפץ הגדול כבר הספקנו לראות את נינט טייב יוצאת מהבית לסידורים, מחפשת דירה ויוצאת לפרגן בהופעה של חברים, ואת יהודה לוי מבלה במכון הכושר הקבוע שלו, בסופר שנמצא בבעלותו ובשאר עיסוקיו.
כעת מסתבר שבזמן שנינה נשארה לגור בבית הזוגי שבצפון תל אביב ומחפשת בימים אלה דירה חדשה, לוי נמצא במקום קצת פחות קרוב למרכז החיים שהיו לו ועבר לבית הוריו בנתניה.
לוי, כך מספרים מקורבים, הגיע כמה ימים לפני היוודע דבר הפרידה עם מזוודות לבית הוריו שבנתניה ומאז הוא מעביר את לילותיו שם ובכל בוקר עומד בפקק של כביש החוף בדרך לתל אביב.
כרגע הוא לא ממש מוצא זמן לסגור על דירה משלו וכנראה שאת תקופת החגים הקרובה יעביר עם המשפחה בבירת השרון.
