mako
פרסומת

נח על זרי הדפנה: גיא ודפנה חוגגים

אחרי חמישה חודשים של זוגיות בסתר הגיעו אתמול גיא גיאור ודפנה דה גרוט לבר של הרווק (בעצם, כבר לא?) לצפייה משותפת בפרק הסיום המרגש. נרשמו: דמעות, חיבוקים, נישוקים ואהבה בלי סוף

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
למה לא אמרו לי שהמצלמה מוסיפה חמישה קילו? דפנה וגיא, סוף סוף ביחד

אחרי חמישה חודשים של זוגיות תחת מעטה סודיות מוחלט הגיע אמש הרגע של דפנה דה גרוט (25) ו"הרווק" גיא גיאור (29), לצאת אל אור הזרקורים ולחשוף את האהבה הגדולה שמצאו בתוכנית.

לקראת השעה תשע בערב התקבצו השניים עם חברים קרובים ואנשי ההפקה (נעדרו: הפיינליסטית הנוספת, נטלי תורג'מן וגם שאר הבנות) במתחם סגור בתוך הבר של גיאור וצפו בפרק. וכאילו המעמד לא היה מספיק מלחיץ ומרגש, באותה הזדמנות נערכה במקום הפגישה הראשונה בין משפחתה של דה גרוט לבין משפחתו של גיאור, פלוס שיחת נפש בין שתי האמהות המאושרות.

גיאור ודה גרוט, אגב, נראו מאוהבים ומחובקים לאורך כל הערב ובמיוחד ברגע הזכייה כשדה גרוט רצה כשהיא בוכה לזרועותיו המסוקסות בסצינה שלקוחה מהסרטים.

זוגיותם של השניים נחשפה רק אתמול, אבל כבר תקופה ארוכה שהשניים מתפקדים כזוג לכל דבר ולמעשה כמעט גרים ביחד בדירתו של גיאור. בסוף השבוע הקרוב הם אף מתכננים לצאת לחופשה רומנטית בפעם הראשונה ובלי להסתתר.

mako
די! אני לא מאמינה שבחרת בי!

אחרי ההקרנה המשיכו גיאור ודה גרוט בצילומים לספיישל תוכנית הסיום, במהלכם בעיקר הסתובבו לראשונה יד ביד ברחובות תל אביב. ואם תהיתם מה עם הפינליסטית שהפסידה, אז מקורבים מספרים שתורג'מן ראתה את הגמר עם משפחתה בביתם בירושלים וסימסה במהלכו לכל מיני סובבים מודאגים שהיא בסדר ומפרגנת לזוג החדש.

mako
דפנה, לא יפה להוציא לנטלי לשון!
mako
מאמא גיאור. לא נראית מופתעת
פרסומת
mako
כן, הלו, אני רוצה להזמין פיצה. לא מביאים אוכל בבר הזה! משפחת גיאור בהרכב מלא
mako
יש! בני יהודה הבקיעו גו... אה, טוב, טוב, תחזירו לערוץ 10. המשפחה של דפנה מתרגשת
mako
פייר, מי יותר חמוד, אני או הבן שלי? אבא גיאור מכניס את דפנה למשפחה
mako
ידעתי שתעני את התשובה הנכונה
פרסומת
mako
עזרו לנו, ילדים, להמר מאיזה טפט מהסבנטיז הכינו את נעליה של דפנה. אבל חוץ מזה, אתם נראים חמודים לאללה
mako
בתמונה: עוד פליט ריאליטי שמנסה להיכנס למסיבה. סתם, נו. המנחה גיא אריאלי עולץ ושמח