בשעה טובה: אילנית לוי עוברת דירה
היא אמנם רכשה אותה לפני יותר מחצי שנה, אבל רק עכשיו עוברת אילנית לוי יחד עם שני ילדיה לדירת היוקרה החדשה שלה ברחובות שזה עתה סיימה להשתפץ. איך היא חוגגת, אתם שואלים? בעזרת מעצב פנים, כמובן

על זה שהדוגמנית/שחקנית/מנחה אילנית לוי החליטה לנקוט בטקטיקת "משנה מקום משנה מזל" כבר סיפרנו לכם. לא הרבה אחרי שנפרדה מבעלה לשעבר, אייל גולן, רכשה לוי לעצמה ולילדיה, ליאם ואלין, דירה חדשה בדרום רחובות, לא מאוד רחוק מהבית המשפחתי שהיה פעם שלה ושל גולן.
אז הנה - היום הגדול הגיע. במהלך השבועיים הקרובים תעביר לוי את עצמה ואת כל חפציה להתחלה חדשה בבית החדש. המעבר, אם תהיתם, קורה רק עכשיו מכיוון שהדירה אותה רכשה לוי, היא חלק מבניין דירות חדש ויוקרתי שנבנה ברחובות והושלם בימים אלו.
ורק כדי לחגוג את המאורע, ולהכין את המשכן להתגוררות של מולטי טאלנט ברמתה כמובן, לוי אף רכשה את שירותיו של מעצב פנים, שבימים הקרובים ירהט ויארגן את הבית בטוב טעם. האקס אייל גולן, אגב, עדיין מניח את הראש על בסיס קבוע בבית אימו שברחובות. יחי ההבדל הקטן.
עוד ב-mako בידור: היינו בחשיפת הנבחרת של "כוכב נולד", ליווינו את הבובלילים במסע שופינג, הופתענו ש"לא לפני הילדים" נמכרה למקסיקו, והתרגשנו לשמוע שרן דנקר ורומי אבולעפיה.