mako
פרסומת

אלייך נטלי: נטלי דדון בדרך לחדשות הבידור

הדוגמנית הלוהטת מרחיבה את תחומי העיסוק ומנסה את מזלה ככתבת של תוכנית בידור. אנחנו רק מבקשים שזה לא יבוא על חשבון הבקיני

יפעת הללי אברהם
פורסם:
נטלי דדון
נטלי דדון | צילום: mako
הקישור הועתק

נטלי דדון
יתאים לה? | צילום: mako

נטלי דדון ממשיכה להשתלב בתחום השואו-ביז. אחרי שלל עבודות דוגמנות ברזומה שלה, השתתפות בעונת "הישרדות VIP" ומותג בגדי ים חדש מבית היוצר שלה, היא רוצה עוד.

בשקט בשקט, דדון קיבלה הצעה מהתוכנית "חדשות הבידור" להצטרף לצוות שלהם ולהפוך לכתבת שטח מן המניין. רק נזכיר כי לאחרונה חזרה לשורות התוכנית האקסית של גלעד שליט, רוני שיינר.

דדון הביעה התעניינות וכרגע העניין נמצא בשלבים אחרונים לקראת סגירה. מה זה אומר? שממש בקרוב דדון אמורה לצלם טסט לתוכנית הבידור.

אם הכל יתנהל כמתוכנן, היא תהפוך לאחת מהכתבות של התוכנית, לצד המנחים ירדן הראל ולאון רוזנברג. אבל אל תגידו שסיפרנו לכם, זה עוד שמור בסודי סודות.

אירית מילר, מנהלתה האישית של דדון, בתגובה: "נטלי כרגע בעבודה על הרבה פרויקטים, כשיהיה מה לעדכן נעדכן".

נטלי דדון מצטלמת בפיליפינים
אין ספק שתהיי כתבת לוהטת | צילום: mako