mako
פרסומת

היכונו, היכונו: אביבית בר זוהר וליהיא גרינר מגיעות לבית המשפט

לאחר שמפגשי הגישור בין השתיים נכשלו, החליטו שתי הצ'ילבות הגדולות להיפגש בפני שופט, שיאלץ להכריע האם ליהיא תשלם מאות אלפי שקלים לאביבית בעקבות המשפט "היא צריכה להיות מיוצגת בסוכנות לנערות ליווי"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אביבית בר זוהר וליהיא גרינר
העולם במתח | צילום: אביב חופי, mako
הקישור הועתק

כמעט שנה חלפה מאז הגישה אביבית בר זוהר לבית משפט השלום בתל אביב כתב תביעה נגד ליהיא גרינר, בו דרשה ממנה בין השאר פיצוי על סך 300 אלף שקלים, בגין דברים שאמרה עליה בראיון.

סאגת הסכסוך ידעה רגעי שפל רבים, אך לפני מספר חודשים נראה שהפיתרון קרוב, לאחר שחשפנו כאן ב-mako סלבס כי השתיים ערכו מספר פגישות גישור יחד עם פרקליטיהן. 

במסגרת הפגישות לא הצליחו הצדדים להגיע להסכם מחוץ לבית המשפט כפי שנהוג לרוב במקרים כאלה, אך בר זוהר הורידה את דרישתה לפיצויים מ-300 אלף שקלים ל-70 אלף שקלים.

עוד ב-mako סלבס:

גרינר לא הסכימה לשלם את הסכום המדובר והצדדים קבעו כי בית המשפט יאלץ להכריע בסוגיה. בראשון הקרוב זה יקרה כאשר השתיים יפגשו לדיון בבית המשפט, בסיומו יוכרע מי המנצחת במאבק הבלתי נגמר הזה.

כזכור, המתיחות בין שתי כוכבות הריאליטי החלה כבר לפני שנים בגירושה של אביבית מחתונתה של ליהיא. כמה חודשים אחרי הסכסוך עלה מדרגה כאשר בראיון לעיתון דה פוסט אמרה ליהיא כי "אביבית צריכה להיות מיוצגת בסוכנות לנערות ליווי".

בר זוהר טענה בכתב התביעה כי היא דמות מוכרת, בעלת עסק פעיל ומובילת קמפיינים, וכי דבריה של גרינר גרמו לה נזקים ומבוכה רבה. כעת עומדת הסוגיה לפתחו של בית המשפט.

ליהיא גרינר
תשלם? | צילום: עודד קרני, mako

אירוע בלייזר דצמבר 2013 אביבית בר זוהר3
מנהל הבנק ממתין בסבלנות | תמונת AVI: צ'ינו פפראצי, mako
פרסומת