מזל טוב, לשרי גבעתי יש תאומים
לא, לא מדובר בצאצאים אלא דווקא בזוג חברים חדשים - מעצבי העל דין ודן קייטן, בעלי המותג D-Squarred שדואגים להלביש בין היתר את ריהאנה, כריסטינה אגילרה וג'נט ג'קסון. הקייטנים אפילו הגיעו לחופשה בארץ במיוחד בשביל שרי, שדאגה להראות להם עד כמה אופנתית תל אביב
יפעת הללי |
mako
| פורסם
17/03/10 12:44
גבעתי. מארחת למופת
צילום׃
רונן פדידה
התאומים הזהים הם אטרקציה גדולה בעולם האופנה, ובעיקר בקרב הסלבס אותם הם נוהגים להלביש. בין היתר הם דאגו לאאוטפיטים של ריהאנה, ג'נט ג'קסון, אשר וכריסטינה אגלירה, שאף דיגמנה על המסלול בתצוגת האופנה שלהם במסגרת שבוע האופנה במילאנו.
גבעתי, שהגיעה ארצה כדי להשתתף בהשקת הקולקציה של חברת "רנואר", ניצלה את ההזדמנות להראות לתאומים האופנתיים את העיר הגדולה תל אביב. במהלך שהותם בארץ התאכסנו השניים במלון "דן", לא הרחק מגבעתי, שישנה צמוד אליהם במלון "שרתון" הסמוך. אנחנו מקווים שהם לא ניצלו את החום הכבד ששרר פה לאחרונה והלכו לים - כמו שאתם יכולים לראות, הדבר האחרון שהשניים האלה צריכים זה עוד קווי שיזוף.
הקייטנים. חברים גם של ג'נט







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















