mako
פרסומת

טור אישי: נועם טור וקרן פלס הכי צמודים שיש

נועם טור השיק בסוף השבוע האחרון את החברה החדשה שלו. לא, לא קרן פלס, למרות שגם היא הייתה. השניים הזכירו לנו שלא ברור מה בדיוק קורה שם, אבל משהו בטוח קורה. בר רפאלי, לעומת זאת, ויתרה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
נועם טור משיק חברה חדשה
לחיינו | צילום: ראובן שניידר, mako

 לא מזמן סיפרנו לכם כי נועם טור החליט למנף את התהילה ולפתוח, יחד עם שותף נוסף, חברה חדשה משל עצמו  העונה לשם "נועם טורס". החברה מתמחה בחופש ופנאי וכוללת הדרכה של ספורט אתגרי לסוגיו.

אתמול (שבת), בשעות הצהריים המאוחרות, הזמין טור שלל חברים ומכרים לחגוג איתו את השקת החברה בחוף זבולון שבהרצליה. מי שעוד הגיעה היא הצמודה שלו בתקופה האחרונה (בזוגי או באפלטוני, תלוי את מי שואלים), קרן פלס, שהוכיחה לכולם שהם נראים ממש טוב ביחד.

מי שויתרה על הפגנת נוכחות באירוע החשוב הייתה החברה הטובה והחצי השני המקצועי של טור, בר רפאלי. בר דווקא נמצאת בימים אלו בארץ, אבל באותן השעות היא בדיוק חגגה בוילה המשפחתית בהוד השרון את יום הולדתה עם שלל חברים במסיבה מפנקת. אנחנו לא יודעים מי מהם הפסיד יותר.

נועם טור משיק חברה חדשה
שומרים על איפול | צילום: ראובן שניידר, mako
נועם טור משיק חברה חדשה
אבל לא מפחדים מאינטימיות | צילום: ראובן שניידר, mako
פרסומת
נועם טור משיק חברה חדשה
גם זו דרך לליבו של גבר | צילום: ראובן שניידר, mako
נועם טור משיק חברה חדשה
בעוד שנה מהיום - תינוק! | צילום: ראובן שניידר, mako
נועם טור משיק חברה חדשה
מוש בן ארי שפך עלייך קאווה? | צילום: ראובן שניידר, mako
נועם טור משיק חברה חדשה
טקטיקת הסוואה: ללכת הביתה עם חברה שאינה נועם | צילום: ראובן שניידר, mako