mako
פרסומת

נולד לרקוד: קובי פרץ בדרך לשפגט

אם עד עכשיו היה לכם ספק שקובי פרץ באמת ירקוד ב"רוקדים עם כוכבים", אז קבלו תיעוד של פרץ בחזרות ראשונות עם הרקדנית רינה גרינשפון. היה בלונדיני

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
קובי פרץ והרקדנית שלו ברוקדים עם כוכבים
פרץ וגרינשפון. פעם ראשונה על הרחבה | צילום: יוני המנחם, mako

אחרי שלב הליהוקים של "רוקדים עם כוכבים", הגיע שלב הציוותים והחזרות. קובי פרץ החליט שאין מצב לעשות פדיחות בשידור חי והחל לעבוד עם בת הזוג שלו רינה גרינשפון על התנועות.

כידוע, צמודתו של אקי אבני תהיה פולינה צי'קטונוב, שבעונה הקודמת כמעט וזכתה עם משה פרץ, הצמוד של עדי הימלבלוי יהיה דניס בלוצרקובסקי, שכבר הכניס לרזומה שלו ריקודים עם פנינה רוזנבלום ולוסי דובינצ'יק, ואיציק זוהר ירקוד עם דורית מילמן.

במקרה של פרץ לא מדובר באחת שכבר צברה ניסיון בתכנית ורקדה בעונות הקודמות עם סלבס, אלא ברקדנית שעולה בפעם הראשונה על רחבת הריקודים בשידור חי. פרץ וגרינשפון כבר החלו בחזרות אינטנסיביות. אנחנו מחזיקים אצבעות.

קובי פרץ והרקדנית שלו ברוקדים עם כוכבים
ועכשיו סיבוב | צילום: יוני המנחם, mako
קובי פרץ והרקדנית שלו ברוקדים עם כוכבים
אמרו לך פעם שיש לך משהו עצוב בעיניים? | צילום: יוני המנחם, mako
פרסומת
קובי פרץ והרקדנית שלו ברוקדים עם כוכבים
זה הזמן לנוח | צילום: יוני המנחם, mako