mako
פרסומת

בי. ואס. החברות הכי טובות?

בר רפאלי וסרינה, סליחה – בלייק לייבלי - נפגשו בערב ההתרמה לחקר הסרטן של קרן "גבריאל'ס אנג'ל", וכבר נראות כמו חברות בלב ובנפש. בלייר, מאחורייך

קרן בר לב
mako
פורסם:
הקישור הועתק
בר רפאלי
לא נשאל מי יותר יפה. רפאלי וסרינה | צילום: getty images

כמו בכל שנה, ערכה קרן "גבריאל'ס אנג'ל" לחקר הסרטן את נשף ההתרמה שלה, ה"Angel Ball". כל המי ומי של אליטת מנהטן והוליווד התקבצו במסעדת "Cipriani" הניו יורקית, ביניהם ג'ניפר הדסון וסטייליסטית העל פטרישיה פילד. 

 אבל מי שבאמת עניינה אותנו היתה בר רפאלי, שלא רק דפקה הופעה מדהימה בשמלה שחורה קטנה, אלא גם נאמה על הבמה. מלבד המטרה החשובה של האירוע, בר הוכיחה שהיא אחת שיודעת לעשות שמוזינג על השטיח האדום, והצטלמה בחיבוק חם עם השחקנית בלייק לייבלי, סרינה ואן דר וודסן בשבילכם, שנכחה אף היא באירוע עם בן זוגה השחקן פן באדג'לי – הלא הוא "לונלי בוי", דן האמפרי. 

אגב, לייטון מייסטר, שמגלמת את בלייר וולדורף וחברה טובה של בלייק גם במציאות לא נראתה בסביבה, מה שסלל את הדרך לבר. אל תתפלאו אם תראו אותה בקרוב בתפקיד אורח ב"גוסיפ גירל", אולי בתור זאת שתפריד בין בלייר וצ'אק. זה עבד עם ג'יזל וליאו.

בר רפאלי
בפרונט אין ספק שאת מושלמת | צילום: getty images
פרסומת

 

בר רפאלי
טוב נו, מאחורה גם | צילום: getty images
בר רפאלי
ומקרוב הכי | צילום: getty images