mako
פרסומת

צא לדרך: גיא זו-ארץ אומר את דברו

רגע לפני שהוא טס לצלם עוד עונה של "הישרדות", גיא זו-ארץ השיק אמש את המופע החדש שלו לרגל אלבום הבכורה שייצא בקרוב. האישה נשארה בבית

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
mako
זו-ארץ. גם זמר

אחרי ארבעה סינגלים, רגע לפני צאת אלבום הבכורה וכמה שבועות לפני שהוא טס לצלם עוד עונה של "הישרדות", גיא זו-ארץ השיק אמש את מופע טרום הבכורה של אלבום הסולו הראשון שלו, והזמין את כל החברים והקרובים למועדון "לימה לימה" בתל אביב.

מנהלו האישי של זו-ארץ, בועז בן ציון, פגש שם את המיוצגת שלו לשעבר, אגם רודברג, וגם את הטאלנטים עמית פרקש, מושיק גלאמין ואהובה עוזרי. מי שבלטה בהיעדרה הייתה האישה יעל, אבל אל דאגה יש לה תירוץ טוב: היא פשוט חשה ברע. זו-ארץ נאלץ להסתפק בנציגות משפחתית מטעם אחותה הגדולה, מיכל.

בשנתיים האחרונות, כך מתברר, עבד המנחה השורד גם על אלבומו ראשון ביחד עם אחיו רועי, המפיק והמעבד המוזיקלי של האלבום. רוב השירים נכתבו והולחנו על ידי זו-ארץ, לצד שיתופי פעולה עם אהובה עוזרי והיהודי תום פטרובר.

mako
רודברג בלוק דיאטטי משהו
mako
פרקש. לה כבר יש להיט ברזומה
פרסומת
mako
אהובה עוזרי ומעריץ
mako
בן ציון ורודברג. פעם אחרונה שאת באה עם החולצה השקופה הזאת