mako
פרסומת

מפגש פסגה: אייל גולן קרא, שרית חדד הגיעה

שני כוכבי הזמר והריאליטי הוותיקים העבירו חוויות על החיים, מוזיקה ותקופת האודישנים שבחייהם בחגיגות יום ההולדת ה-17 של רדיו דרום. עוד הגיעו לפרגן: משה פרץ, עומר אדם, שרית אביטן, שיר לוי ואלון דה לוקו

יפעת הללי
mako
פורסם:
שרית חדד ואייל גולן
צילום: סטודיו 360, mako
הקישור הועתק
אייל גולן ושרית חדד
מעבירים חוויות. גולן וחדד | צילום: סטודיו 360, mako

מה אביב גפן היה אומר על זה? אייל גולן, שמבין דבר או שניים בתוכנית ריאליטי ("אייל גולן קורא לך"), פגש אתמול (רביעי) את הקולגה שרית חדד, שמבינה גם היא דבר כזה או אחר בתחום ("דה וויס"), והשניים העבירו חוויות על החיים, המוזיקה ותקופת האודישנים שבחייהם.

השניים, ועוד שלל קולגות (שבמבט חטוף, אי אפשר לפספס את העובדה שלכולם יש קשר כזה או אחר לתוכנית ריאליטי כזו או אחרת), הגיעו לפרגן ביום הולדת של רדיו דרום שחגג 17, ולשדר במיוחד מהאולפנים החדשים שהושקו.

אז מלב גולן וחדד, היו שם גם משה פרץ ("בית הספר למוזיקה"), עומר אדם ("כוכב נולד"), שרית אביטן, שיר לוי ואלון דה לוקו ("חי בלה לה לנד"), וגם עוד כמה שטרם התנסו בריאליטי, אבל היד עוד נטויה.

בין היתר היו שם גם "הפרויקט של רביבו", ליאור נרקיס, רגב הוד, עידן יניב ואחרים. פרץ, אגב, המשיך משם דרומה יותר לסוף שבוע באילת, שם יש לו הופעה. ככה אנחנו אוהבים אותו, פעיל בכל רחבי הארץ.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק 

שרית חדד ואייל גולן
מצא את המשותף | צילום: סטודיו 360, mako
פרסומת
ליאור נרקיס
חסרה לך תוכנית ריאליטי. נרקיס | צילום: סטודיו 360, mako
הפרויקט של רביבו
מצטרפים לחגיגות. הפרויקט של רביבו ודידי | צילום: סטודיו 360, mako
עידן יניב וקובי אפללו
חוגגים וחברים. עידן יניב וקובי אפללו | צילום: סטודיו 360, mako
משה פרץ
בדרך לאילת. פרץ | צילום: סטודיו 360, mako
פרסומת
משפחת שבת
משפחת שבת בפעולה | צילום: סטודיו 360, mako
טום קשתי ורון שובל
גולסטאר | צילום: סטודיו 360, mako
אייל גולן
אהבנו את הלוק | צילום: סטודיו 360, mako