mako
פרסומת

ככה נשמעת נסיכה: נינט טייב משיקה את הקול המלכותי שלה

נינט טייב, שתרמה מקולה לדיבוב שירי הסרט "הנסיכה והצפרדע", התייצבה כמו גדולה לפרימיירה החגיגית. למרות שאף סלב אחר לא באמת היה שם, אפילו לא יודה

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק
נינט טייב בהקרנת הנסיכה והצפרדע 3
נינה. נכון שיש לי קול מהסרטים? | צילום: אלעד דיין, mako

מזמן לא קיבלנו מנה גדושה של נינט טייב, לא? אז הנה, תפתחו פה גדול - היום אחר הצהריים הגיעה אחר הצהריים לתת כבוד לעצמה ולקולגות בפרימיירה של הסרט "הנסיכה והצפרדע" בקולנוע גת בתל אביב. למה לעצמה? כי היא זו שמבצעת את כל שירי הנסיכה טיאנה בסרט האנימציה (את הדמות עצמה מדובבת השחקנית אילנית גרשון).

טייב הגיעה לפרימיירה נטולת הבויפרנד יודה, והתמנגלה עם שאר מדובבי הסרט, שהם קצת פחות מוכרים ממנה. טוב, אולי חוץ מששון גבאי.

הסרט "הנסיכה והצפרדע", אגב, מתרחש בשנות העשרים בניו אורלינס לואיזיאנה. טיאנה היא צעירה עצמאית שאין לה זמן לחלומות על נסיכים על סוס לבן. היא אוהבת לבשל וחולמת לפתוח מסעדה מצליחה ולהמשיך את דרכו של אביה, למרות קשיים רבים שיש לה בדרך. ואז מגיע לעיר נאבין - נסיך יפה תואר וחובב ג'אז מושבע. הוא מפונק, חסר אחריות, עצלן והוא נופל לידיו של הרשע שהופך אותו לצפרדע. הוא מנסה להשתמש בטריק הנשיקה כדי לחזור לצורתו האנושית, אך כשטיאנה מנשקת אותו היא זו שהופכת לצפרדע ומפה הכל הולך ומסתבך. בסוף האהבה מנצחת, כמובן. במיוחד כשהיא יוצאת מגרונה של נינט.

נינט טייב בהקרנת הנסיכה והצפרדע 2
אני הולכת לנסיך הפרטי שלי עכשיו | צילום: אלעד דיין, mako
נינט טייב בהקרנת הנסיכה והצפרדע 4
איך זה לעבוד בסרט מצויר? אגדה | צילום: אלעד דיין, mako
נינט טייב בהקרנת הנסיכה והצפרדע 1
ששון גבאי והמשפחה. באו לראות את נינה, כמובן | צילום: אלעד דיין, mako