ליאו לעניים
מי צריך שחקן הוליוודי, בלונדיני, עם עיניים כחולות, שהביא אותך עד הלום, כשיש בסביבה צ'אבי מפוצץ בכסף שישב בכלא? בר וטדי נצמדים
אחרי ההופעה המשיכה משפחת רפאלי פלוס שגיא למסיבת אפטר פרטי של ספירס, ושם גם סיפקו לנו השניים את תמונות הלאבי-דאבי האלו, פלוס תמונה עם האב הגאה רפי. אנחנו, אגב, לא באמת קונים את עניין הזוגיות החדשה הזאת בחייה של רפאלי.
מה לעשות שקשה לנו לדמיין אותה עם שגיא בן ה-37, שאמנם נחשב לאחד מעשרת האנשים העשירים במדינה אבל כבר בגיל 23 נגזרו עליו תשעה חודשי מאסר בכלא עקב חלקו בפרשת "הדיסקונטאים". אבל בסדר, העיקר שדיקפריו יקנא קצת.
רוצים להיכנס לעונה החדשה של האח הגדול? בואו לעשות אודישן עכשיו.
עוד בmakoבידור: הד"ר נרדם - מייקל ג'קסון מת, קרן פלס וחברים עלו לירושלים לרגל תשעה באב, גיא פינס מסכם עוד עונה, רן דנקר עובר דירה, לגיא לובלצ'יק יש בלוג חדש ואסי כהן סוגר עונה שנייה ב"מסודרים".







חדשות



= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן





אתר זה פועל כחוק ברישיון
















