mako
פרסומת

אייל גולן על רוסלנה: "אין קאמבק, זה נגמר"

אייל גולן מדבר לראשונה מאז הפרידה מרוסלנה רודינה ומכחיש את השמועות שמתבשל קאמבק בגזרה. "מאחל לה רק בהצלחה, ש-2013 תהיה לה שנה מדהימה", אומר גולן

יפעת הללי
mako
פורסם:
הקישור הועתק

 

אייל גולן הגיע בצהרי היום לבית קפה בתל אביב, כדי להתאושש ממסיבת הסילבסטר הסוערת שנערכה אמש בביתו שבמגדלי יו. מסיבה שכללה הרבה אלכוהול, צחוקים וקריוקי.

לרכילויות הכי מעניינות - הצטרפו ל-mako בידור בפייסבוק

כנראה שהמסיבה הייתה מוצלחת במיוחד כי גולן התעקש להישאר בבית הקפה עם משקפי השמש על העיניים גם כשלא הייתה שמש. כשהתבקש להסירן הסביר כי לא כדאי לנו מאחר ואחרי הלילה העיניים שלו נראות כאילו התאגרף עם מוחמד עלי. אנחנו שמחים שהיה לו כיף.

עם כל הכבוד לקריוקי, מה שבאמת עניין אותנו הן השמועות שצצו לאחרונה כאילו מתבשל לנו קאמבק בינו לבין רוסלנה רודינה. אייל פוסל את האפשרות הזאת על הסף.

"אין קאמבק", הוא אומר, "רוסלנה בחורה מדהימה, הייתה לנו תקופה מדהימה ביחד ואהבה גדולה, אבל זהו זה נגמר".

אז אין סיכוי שנראה אתכם ביחד ב-2013?
"אני מאחל לה רק בהצלחה, ש- 2013 תהיה לה שנה מדהימה".

אייל גולן
נראה עצוב מעט או שנדמה? | צילום: ראובן שניידר , mako
אייל גולן
דואג לא להסיר את משקפי השמש | צילום: ראובן שניידר , mako
אייל גולן
פרק חדש בחיים | צילום: ראובן שניידר , mako
פרסומת
אייל גולן
מפרגן לאקסית | צילום: ראובן שניידר , mako
אייל גולן
אוהבים אותך | צילום: ראובן שניידר , mako