מוקדם מהצפוי: טום שלח מ"המירוץ למיליון" קוטף קמפיין ראשון
קמפיינים הם בטח לא דבר זר לכוכבי ריאליטי שמתחילים את דרכם בטלוויזיה, אך נראה שהפעם יש מי שקיבל הזדמנות מוקדם מהרגיל. טום שלח, הכדורגלן שרק לפני רגע הופיע על המסך שלנו לראשונה, מצטרף באופן רשמי לנבחרת השגרירים של מותג אופנה נחשק. פרסום ראשון


זוגות "המירוץ למיליון" רק התחילו להתרגל לאור הזרקורים, אך נראה שזה כבר הספיק למתמודד טום שלח. ל-mako סלבס נודע כי הכדורגלן הצליח לקטוף את הקמפיין הראשון שלו.
זמן קצר אחרי שהופיע על המסך שלנו לראשונה, שלח יזכה להצטרף באופן רשמי לנבחרת השגרירים של רשת האופנה טוונטיפורסבן.
מי שיככבו לצד הכדורגלן בקמפיין למותג האופנה הן משפיעניות הרשת ספיר אביסרור ואן זיוי, שיוכלו אולי לעזור לו עם כמה טיפים בכל הקשור לריצה למיליון ולאופן שבו מנצלים את הפרסום היטב אחר כך. גם המשפיענית עינב כהן היא אחת מן השגרירות ותוכל לייעץ לו עם טיפים ללוקים הכי הורסים.
שלח רץ ב"המירוץ" עם אלמוג אוחיון, ושניהם על תקן הכדורגלנים שהם גם החברים הכי טובים. השניים התמודדו בקבוצה הראשונה במונטנגרו (פרק האיחוד בשבת, אחרי החדשות, קשת 12).
כזכור, שלח אולי עושה רק עכשיו את הצעדים הראשונים בעולם הבידור, אך הוא לא זר לו לגמרי. בעבר הוא ניהל מערכת יחסים עם הדוגמנית והמשפיענית אלין כהן. בתחילת העונה, כשנשאל על האקסית והחתונה המתקרבת, השיב שלא הוזמן ואיחל לה רק טוב בהמשך.