mako
פרסומת

ורוד וטוב לה: שי מיקה צבעה את השיער

כששרית חדד שרה את השיר "חברים בכל מיני צבעים", היא אפילו לא הגיעה לחברה שיש לה שיער ורוד - כי לכמה נשים בעולם יש את האומץ והיכולת לעשות את זה? לא הרבה, אבל לשי מיקה דווקא כן. הכוכבת קמה עם חשק לעשות את זה ובילתה במספרה יותר מ-7 שעות

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

שי מיקה
אז איך מגיבים לזה? | צילום: צילום פרטי

אמנם שי מיקה פרצה לחיינו לפני קצת יותר משנה, אבל כל יום שאנחנו קמים אנחנו לא יודעים מה שי מיקה תביא איתה: פעם מדובר בדירה חדשה ומוגזמת שהיא שוכרת, פעם זה קמפיין ועכשיו זה שיער ורוד. כן, קראתם נכון.

שי מיקה הקפידה בשנה האחרונה לשמור על מראה חיצוני אחיד כשהיא עם הבלונד המוכר שלה, החיוך התמידי, והלוק החטוב והמוקפד, עד שהיא החליטה ללכת למספרה ולבלות שם יותר מ-7 שעות.

את שי מיקה אנחנו אמנם לא מכירים יותר מידי זמן, אבל מאז שפרצה לחיינו בעונה הקודמת של "האח הגדול" וסיימה כזוכה הגדולה, אנחנו לא מפסיקים להכיר, לראות, להתרשם, לגלות עוד כשרון ולהתבונן בעוד קמפיין.

שי מיקה
עולם ורוד רואים רק עם שיער ורוד | צילום: צילום פרטי

אולי מדובר בפרויקט חדש שנמצא על הפרק ואולי שי מיקה פשוט החליטה שמתחשק לה שינוי עם עצם היותה אחת הכוכבות הלוהטות של התקופה האחרונה והצטרפותה למעגל החברות היפות של הביצה (ירדן הראל, שלומית מלכה, שביט ויזל ועוד). ככה היא נראית עכשיו, אתם תחליטו אם אהבתם או לא.

שי מיקה
מה הצעד הבא? | צילום: צילום פרטי
שי מיקה
פורים שמח, כפרה | צילום: צילום פרטי
פרסומת