התגעגעתם? אלירז ואילנית קורעים את כרתים
הזוג היחיד שמצליח לגרום לנו לחכות כל כך יפה לחתונה שלו טס לחופשת קיץ יוונית, ואפשר לומר שחוץ מהעובדה שאלירז שכח קרם הגנה ושהביקור לא הציל את יוון מקריסה כלכלית, הכל שם היה מושלם. כלומר, חוץ מהעובדה שאנחנו עדיין מחכים לחתונה

המצב הכלכלי של יוון לא משתפר אפילו אחרי ששלחנו את חבילת הסיוע של אסתי גינזבורג אז כנראה שלא נותרה ברירה אלא לשלוח את התותחים הכבדים - אילנית לוי ואלירז שדה, שנשלחו לחילוץ הכלכלה הכושלת.
בשנה שעברה הכוכבת ומגיש הטלוויזיה בחרו להעביר את חופשת הקיץ שלהם במזרח (לא, אלירז. עדיין לא שכחנו לך את המתיחה המפחידה שעשית לנו) אבל השנה הם העדיפו דווקא טיסה למרחק סביר.
בני הזוג המריאו לאי היווני כרתים ובעוד שאילנית לא שוכחת להיות חכמה בשמש, ועל הדרך מרימה לבנה ליאם עם כובע ששמו מתנוסס עליו, אלירז הוכיח למה המין היפה הוא גם המין החכם והצטרף ל"מועדון הגב האדום", כדבריו.
עוד ב-mako סלבס:
בתמונה שהעלה שדה לחשבון האינסטגרם שלו כתב "הגב אדום ואפילו החולצה מכאיבה... אבל אין ברירה, ממשיכים בכל הכוח". בגלל שמאוחר מדי לנזוף בו על חוסר האחריות, כל מה שנשאר לנו לעשות עכשיו זה להציע לאלירז למרוח לו יוגורט יווני על הגב ולהרגיע את המצב. אנחנו מוכנים להתנדב למרוח אותו בעצמנו אם יורשה לנו.


