אולמרט בהלם: הפרסומת של שולה זקן נחשפת
אם היא רק הייתה משחקת את הקלפים שלה נכון, היום שולה הייתה כוכבת טלנובלות מצליחה ולא אישה עם שוחד ושחיתות ברזומה. אבל החיים קרו ובינתיים שולה חוזרת למסך כשהיא מפגינת יכולת משחק בפרסומת שתשאיר אתכם ספיצ'לס
אנחנו בטוחים שהיה לכם הרבה מאוד מה להגיד על העובדה ששולה זקן היא כוכבת הקמפיין החדש של חברת הרהיטים "אורבן", חברת הבת של "איי.די. דיזיין".
אז אם בשלב הקודם הייתה לכם דעה מוצקה בנושא, חכו שתצפו בפרסומת החדשה בכיכובה שהולכת להשאיר אתכם ללא מילים אבל עם הרבה מאוד חשק לטקבק ללא רחמים.
למרות הבאזז התקשורתי סביב הבחירה בשולה, לסט הצילומים של הפרסומת לא הורשו להיכנס כלי תקשורת אבל אחרי שצפינו בתוצאה המדוברת - אנחנו מבינים בדיוק למה. הטוב היה עוד לפנינו.
עוד ב-mako סלבס:
אז כדי שתספיקו לראות את מה שהולך לעלות לאוויר ממש בקרוב (ולרדת מהר מאוד עקב תלונות הציבור), הנה הצצה ראשונה לפרסומת ואם אתם כמונו לפחות קצת, אתם תצפו בזה באובססיביות בחזקת חמש.


