למרות שמאירי אישר את הפרידה - יוכי ממשיכה להכחיש
אנחנו חושבים שלכל הנוגעים בדבר וגם לנו היה טוב יותר אם אפוליאון הייתה משלימה עם כך שהקשר עם מאירי הגיע לסיומו. אנחנו מבינים אותה, גם אנחנו היינו מתקשים להיפרד ממשהו כל כך גדול ומעצים בחיים שלנו ואנחנו מדברים על הפרסום, כמובן. היא, לעומת זאת, מעדיפה להכחיש ולהפיל את האשמה על התקשורת

עבר שבוע וקצת מאז שהזוג הכי שנוי במחלוקת של התקופה האחרונה, יוכי אפוליאון ומאירי שמש, החליטו להיפרד כשההתנהלות של השניים סביב הפרידה חשפה בעיקר את הזיוף הגדול ביחסים.
את התגובה של מאירי בנושא כבר שמענו בשבוע שעבר כשהוא מקפיד לשמור על עמימות ומעדיף שהסערה התקשורתית בנושא תדלג מעליו.
כל זה בניגוד מוחלט לפרטנרית שלו שניצלה את המומנטום כדי לרכוב על הד הפרידה רגע לפני שהזמן שלה בפריים טיים מגיע לסיומו והתייצבה על סט הצילומים של חן גרסון וסטודיו להלה עבור קמפיין שמלות כלה.
מיותר לציין שלמקום הגיעו כל צוותי התקשורת כדי לסקר את המאורע ועל הדרך לשמוע מה יש לאפוליאון להגיד על הפרידה, היחסים והשמועות הבלתי פוסקות על כך שהיחסים בין השניים מתוכננים מראש.
עוד ב-mako סלבס:
גם הפעם היינו שמחים אם יוכי הייתה מכינה שיעורי בית ועובדת קצת על התשובות המזויפות כי ההצהרות המעורפלות והתשובות הלא ברורות שפיזרה במטרה לבלבל אותנו (צעירים בתחום שכמותנו לעומת שועלת הפרסום הותיקה) בעיקר חיזקו את צדקתנו - אהבה אמיתית לא הייתה שם ואם יהיה קאמבק, אנחנו בטח לא נאמין לו.
כשנשאלה מה יש לה לומר על טענות זיוף היחסים ביניהם, היא השיבה "זה שמועות. מן הסתם היינו ביחד. נראה לי. אין לך שאלות יותר נחמדות? אתה עושה לי צהוב ואני לא מעוניינת בצהוב". חבל שאתם לא לידנו, העיניים שלנו הרגע עשו פליק-פלאק מדהים לאחור.
למה הסתרת את הפרידה?
"אני לא יצאתי בשום הצהרת פרידה ולא ניסיתי להסתיר כלום".
אז התקשורת ממציאה?
"התקשורת אוהבת לנפח ולהוציא דברים מהקשרם".
איך את עם הפרידה?
"אני אמרתי לך שנפרדנו?".
אז לא נפרדתם?
יוכי בשתיקה רועמת ועם תנועות שרק מביכות את המעמד.
מאירי התקשר לאחל מזל טוב על הגמר?
"נו, איזה מין שאלה זאת? אולי הוא בכלל ראה איתי את הפרק ביחד? אולי לא סתם אני בשמלת כלה?".


