פינוי בהול: נדב גדג' חולץ על ידי ניידת
לא, לא מדובר בקבוצת אנטישמיים שבאה לנקום בנדב על הביצוע המרים שהוא נתן על בימת האירוויזיון אלא דווקא בהמון שעט עליו בהתרגשות ולא נתן לו להגיע הביתה בשלום. אבל זה היה שווה את זה כי הוא זכה לריקוד צמוד עם מרים פיירברג. אנחנו הולכים לגלח את הגבות מרוב היסטריה
אם חשבתם שהעובדה שנדב גדג' הגיע למקום התשיעי ושהאירוויזיון נראה כמו זיכרון טראשי ורחוק תגרום לו להתחיל בתהליך הכאוב של שכחה מהתודעה, אז תפסיקו לחשוב כי אתם לא טובים בזה.
הגולדן בוי, יליד העיר נתניה, חזר הביתה לקבלת פנים רועשת במיוחד ואנחנו לא מדברים על יריות באוויר אלא דווקא על אירוע חגיגי ומאובטח כהלכה שאורגן במיוחד עבורו.
כל תושבי העיר התרכזו במרכז כשגדג' ביצע את הלהיט שלו מהתחרות אבל ההיסטריה האמיתית התרחשה כשראש העיר מרים פיירברג נעמדה על הרגליים ונתנה בריקודים עם גדג'.
עוד ב-mako סלבס:
אבל לכל פארטי יש אפטר פארטי ובסיום החגיגות, כשגדג' רצה לחזור הביתה, הקהל עט עליו באהבה ובהתרגשות כל כך גדולים כך שנדב לא יכל לעזוב את המקום ללא עזרתה של ניידת משטרה שחילצה אותו והסיעה אותו לביתו בשלום. טיפ מאתנו? בפעם הבאה תפרוש את הכנפיים של הנעליים הזהובות ותמריא. הכי מהיר.


