mako
פרסומת

זיקוקים: למשה פרץ נולדה בת

המוזיקה המזרחית לא ידעה שבוע טוב כזה מימיה: ימים ספורים אחרי שנולד בנם של אייל ורוסלנה, גם משה פרץ מגיש את הגרסה שלו לדור ההמשך - בת ראשונה. מרגש אותנו כל זה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
משה פרץ, ירדן גוזלן
משה פרץ וירדן גוזלן | צילום: שרון רביבו , mako
הקישור הועתק

אנחנו לא יודעים את נפשנו מרוב התרגשות לידות. לא רק שהשבוע נולד יורש העצר של אייל גולן ורוסלנה רודינה, אלא שגם היורש של משה פרץ וירדן גוזלן-פרץ מצטרף לחגיגה.

אחרי תשעה חודשים של הריון בפרופיל נמוך יחסית לסטטוס המכובד, יש לציין, גוזלן ופרץ הגיעו לבית חולים פוריה בטבריה, עיר הולדתם של השניים, ממנו יצאו כהורים לבת ראשונה ומתוקה.

עוד ב-mako סלבס:

אנחנו יודעים, אנחנו יודעים. למה כל ההתרגשות הזו בשבוע אחד? גם הלב שלנו בקושי עומד בזה, זה בסדר אבל בואו נתרכז במה שחשוב באמת - עכשיו נוכל להתעסק לא רק ביורש אחד אלא בשניים! מזל טוב להורים הנרגשים.

משה פרץ בתגובה:

"אנו נרגשים מאוד על לידת בתנו הבכורה ושולחים אהבה גדולות ותודות לכל המשפחה והחברים, ולכל מי שמתרגש איתנו ברגע המשמעותי הזה."

אין תמונה
ההורים הטריים