mako
פרסומת

בתופים ובמחולות: מסיבת הרווקות של מירית וקנין

החגים הקרבים גרמו למירית וקנין להקדים את מסיבת הרווקות שלה לקראת חתונתה בעוד חודש וחצי. בתפריט: בריכה, שמש והרבה ביקיני

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מירית וקנין
צילום: צ'ינו פפראצי, mako
הקישור הועתק

מירית וקנין סופרת את הימים לקראת חתונתה בחודש הבא עם בן זוגה דין ארבוב, ועד שזה יקרה ארגנו לה חברותיה הטובות, ובראשן ההריונית מעיין פורטר, מסיבת רווקות מושקעת במיוחד. הקונספט: בריכה והרבה בגדי ים.

המסיבה נערכה בסוף השבוע האחרון על יאכטה בלב ים והמשיכה במסיבה מפנקת עם המון אטרקציות בבריכה של מלון מרינה. היא נערכה כחודש וחצי לפני החתונה, מאחר והחבורה התקשתה למצוא תאריך מוסכם על כולן בתקופת החגים המתקרבת.

כזכור, לפני כתשעה חודשים כרע ארבוב (24) ברך, שלף טבעת יהלום והציע לוקנין (31) להפוך לאשתו אחרי שנתיים של זוגיות.

עוד ב-mako סלבס:

הם הכירו במסעדת "מסה" בתל אביב, הנמצאת בבעלותו של אביו של דין, ועברו לגור ביחד בקיץ 2012.

אז עד שנזכה לראות את וקנין בשמלת כלה לבנה, קבלו אותה בבגד ים לבן שמוכיח שהיא עדיין הכי לוהטת באזור, כשלצידה פורטר בלוק של סוף חודש שמיני.

מירית וקנין
מוכנה ליום הגדול | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
מירית וקנין
בקרוב גם אצלך בטן | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
מירית וקנין
גם אימא פה | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
פרסומת
מירית וקנין
נוכחות מלאה | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
מירית וקנין
השקיעו בפרטים הקטנים/גדולים | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
מירית וקנין
נראה שאכלת מהעוגה | צילום: צ'ינו פפראצי, mako