mako
פרסומת

לא נחים לרגע: אלדד וקארין ביום פינוק בספא

הזוג הכי יציב שיצא מבית "האח הגדול" בשנים האחרונות ממשיך להשלים פערים במהירות שיא: אחרי שבילו את כל השבוע האחרון יחד אבל עם עוד המון אנשים, החליטו השניים להתפנק לבד לבד במתחם ספא. כמו שהם כבר רגילים, גם שם היו מצלמות

יפעת הללי אברהם
פורסם:
האח הגדול
מרטין בדיוק מחליפה לשלם. אלדד וקארין | צילום: mako
הקישור הועתק

מתברר שעוד לא נמאס להם אחד מהשניה: אלדד גל-עד וקארין זלאיט לא נפרדו לרגע אחד מאז יצא אלדד מבית "האח הגדול" בשבת שעברה היישר אל המקום השני.

אחרי שבילו ביחד באירועים מתוקשרים לרגל סיום העונה, הצטלמו לתוכנית סיכום העונה ואף נסעו לסוף שבוע בצפון הארץ אצל הוריו יחד עם כל בני משפחתו, הגיע הזמן לבילוי זוגי ואינטימי רק של שניהם.

השניים הגיעו באחד הימים האחרונים ל"אקוולינה ספא" שבמושב שואבה, למתחם שנסגר במיוחד עבורם כמובן, שם הזמינו טיפול זוגי במים להפגת מתחים וקיבלו יחס VIP, כיאה למעמדם הנוכחי.

עוד ב-mako סלבס:

זוכרים את ימי הבריכה בבית "האח הגדול"? אלדד וקארין, לצערם, פחות זוכרים, כי לא ממש יצא להם להשתכשך בה יותר מדי ביחד לפני שזלאייט הודחה מהבית. בכל מקרה, השניים חוו סוג של דה-ז'וו לימים האלה, מאחר והספא בו בילו נמצא ממש קרוב לבית בנווה אילן.

אלדד וקארין העבירו שם שעות ארוכות של פינוקים ושכשוכים, ומיד לאחר מכן המשיכו לבלות את שאר היום ביחד ולספק לנו תמונות מאוהבות, פוטוגניות ואינטימיות שלהם. עושה רושם שהשניים מנסים להשלים בבת אחת פערים של חודשיים וחצי בהם בילו בנפרד. מאחלים להם בהצלחה.

האח הגדול
שימו לב, פינוקים מחכים לכם בחדר השירות | צילום: mako
האח הגדול
סוויטס פור מי סוויט | צילום: mako
פרסומת
האח הגדול
זכינו במשימת התקציב | צילום: mako