mako
פרסומת

פפראצי בכורה: יאיר נתניהו והחברה בדייט משפחתי

לראשונה מאז שדווח בתקשורת הנורבגית על מערכת היחסים בין נתניהו לסנדרה לייקאנגר הנורבגית, אנחנו זוכים לאישור רשמי על הקשר שמתקיים קרוב לשנה. השניים, שחזרו לאחרונה זה לזו לאחר פרידה קצרה, יצאו לדייט משפחתי בליווי הוריה של לייקאנגר. פפראצי ממשלתי

יפעת הללי אברהם
פורסם:
יאיר נתניהו
צילום: פול סגל, mako
הקישור הועתק

כפי שדווח, הפרידה בין יאיר נתניהו לבת זוגו, הסטודנטית הנורבגית סנדרה לייקאנגר, הייתה זמנית בלבד ואחרי שנה של קשר רומנטי, שברובו היה יציב, השניים שוב ביחד.

עכשיו אנחנו גם מתפנים להביא לכם פפראצי ראשון של הזוג מאז שחזר זה אל זרועות זו ובכלל. אתמול, בשעת ערב מאוחרת, הגיעו נתניהו ובת הזוג למסעדת Fresh Kitchen הירושלמית הכשרה. העיתוי היה לא פחות ממלחיץ, שעות ספורות אחרי הטבח הנוראי שהתרחש באותו בוקר בבית הכנסת בעיר ובו נרצחו ארבעה מתפללים ושוטר.

השניים, מלווים באבטחה צמודה, פגשו לארוחת ערב את הוריה הנורבגים של סנדרה, והעבירו ערב שלם של בילוי משפחתי. החבורה משכה תשומת לב, אולם נראה שכל העניין סביבם לא הפריע לערב להתנהל בשלווה. בני הזוג וההורים אכלו ארוחת ערב שכללה סלטים, לחמים, קינוחים ולצעירים גם יין, ארוחת ערב שמחירה מסתכם ב-300 ש"ח. סולידי. 

כידוע,  הזוגיות של השניים זכתה לסיקור ואף להתייחסויות מצד ח"כים שונים בעקבות העובדה שלייקאנגר אינה יהודיה. התקשורת הנורבגית דיווחה על הזוגיות לפני כשנה, אך הדבר מעולם לא אושר באופן רשמי על ידי גורמים מטעמו של נתניהו. אין ספק שתמונות פפראצי ראשונות של בני הזוג עם הוריה של סנדרה הם האישור הרשמי ביותר שנקבל בשלב זה. האם בפעם הבאה גם ביבי ושרה ישבו באותו השולחן? ניתן רק לקוות.

יאיר נתניהו
ארוחה משפחתית וכשרה | צילום: פול סגל, mako
יאיר נתניהו
נתניהו עושה הסברה | צילום: פול סגל, mako
פרסומת
יאיר נתניהו
מי שמביט בי מאחור | צילום: פול סגל, mako
יאיר נתניהו
זוכה לאישור רשמי | צילום: פול סגל, mako
יאיר נתניהו
אנחנו לא צריכים יותר מזה | צילום: פול סגל, mako
יאיר נתניהו
אנחנו מחכים להזדמנות נוספת | צילום: פול סגל, mako
פרסומת